Odstranění panenské blány
Chtěla bych se zeptat jestli doporučujete chirurgické odstranění panenské blány pokud byly pokusy o sex neúspěšné.
Děkuji za odpověď.
Děkuji za odpověď.
V tomto případě je nutné gynekologické vyšetření ke zhodnocení stavu a dle toho další postup.
Obdobné otázky
- Dobrý den, mám delší dobu /cca půl roku/ problém s úzkostí a ztrátou sebevědomí. Nevím si už rady. Nikdy jsem nehledala pomoc odborníka a u psychologa jsem nikdy předtím nebyla. Budu ráda když můj problém půjde vyřešit Moc děkuji za odpověd
- Moja výška 162 cm a 53 kg 4 pôrody a veľká Diastaza z ktorej mam brucho ako tehotná. Viete mi pomôct? Dakujem
- Dobrý den, posledních pár měsíců mám obrovské problémy se zvládnutím stresu, hledal jsem a myslím, že mám GAD. Bylo by možné k Vám docházet na terapie ? Děkuji za odpověď.
- Dobrý den paní doktorko � paňárová, na obou palcích na nohou se mi objevila nehtová plíseň, kterou jsem měla léčit a léčila Batrafenem. Ten však vůbec nepomáhá, naopak se mi plíseň objevila už i na prsteníčku. Začíná to být bolestivé, tak bych se chtěla zeptat, zda i toto řešíte? Děkuji za odpověď.
- Dobrý den, objevila jsem na noze 2 znaménka - začervenalá,suchá (zatím bez prasklin), bez ostrého ohraničení. Bylo by možné je s Vámi zkonzultovat? Děkuji za odpověď. Markéta Havlová,
- Dobrý den, během týdne mi začaly enormě padat vlasy, tak že v culíku jsou vidět "kouty". Vždy jsem měla hodně vlasů, takže mě toto hrozně překvapilo. Dále bych byla ráda, kdyby jste se podívala na 3 měsíční dceru, na obličeji a tělíčku mí suchá červená místa, asi to bude eksém. Můžeme přijít…
- Dobrý den, mám problémy a potřebuji už opravdu poradit nebo to skončí tak jak nechci. Týká se to střední školy. Po základce jsem nastoupila na střední zdravotní školu kde mě v prváku docela dost šikanovali. Já prošla do druháku, kde už to bylo o trochu lepší,protože lidi kteří mě šikanovali propadli…
- Dobrý den, můj syn 3,5 roku má sníženou imunitu a stále se mu vrací infekty. Neustále bojujeme s Bramhamelou Cattaralis, která se u něj projevuje nejdříve rýmou a poté silným kašlem. Od jednoho roku života měl kvůli této bakterii již několikrát antibiotika. Dá se s touto bakterií nějak bojovat preventivně…
- Iritace dermatom L5,S1 vpravo při těžké deformující spondylarthroze L2/3, L3/4, L4/5 i L5/S1 dle MR. Děkuji