Nová pacientka
Dobrý večer, mám na Vás nejspíš neobvyklou otázku. Hledám již přes rok a půl zubaře, který bude chápat můj panický strach ze stomatologa. Mám špatně zkušenosti a chrup v šíleném stavu ( bývalá zubařka mě se slovy, proboha ženská to je hrozný co máte v ústech , přivítala na preventivní prohlídce a já tedy teď řeším strach a stud ) . Potřebuji dlouhodobou péči a dát do pořádku všechny zuby ( celá levá horní čelist je v rozpadu, dva zoubky již pryč ) . Bylo by možné se mne ujmout? Moc děkuji za odpověď
1 odpověď
Dobrý den, Pacienti jsou velmi spokojení s komunikací i službami,které pan doktor poskytuje. Má skvělý vztah s dětmi a jsou i lidé, kteří díky jeho přístupu ztratí veškeré obavy. Máme také druhou ordinaci , kde je též dobrý přístup k pacientům. Určitě pokud naše ordinace navštívíte , poznáte sama ochotný přístup doktorů. Je nám líto, co se Vám stalo v minulosti a pokusíme se Vám obávané pocity odstranit. Krásný den
Získejte odpověď díky online konzultaci
Potřebujete radu odborníka? Rezervujte si online konzultaci: všechny odpovědi obdržíte z pohodlí domova.