Nemůžu otěhotnět
Dobrý den já vím že bych musela za vámi ale chtěla jsem jen poradit co mám dělat v tomto případě dál.Děkuji za odpověd
Napište mi alespoň stručně, co uz jste podstoupila a kde je u vas problem, pokud je nějaká příčina znama
Obdobné otázky
- Dobry den, Na dlaniach a chodidlach sa mi objavili bolesive puchyre po prasknuti z toho vyteka tak vodicka. objavilo sa to z nicoho nic. Chodim ako po spendlikoch, pomohlo by foto? Dakujem za odpoved
- Chtěla bych se zeptat kolik by stálo ošetření paradentozy když nejsem moc majetná protože mám čtyři děti Děkuji za odpověd Moje pojištovna......OZP
- Dobrý den, ráda bych osobní schůzku s účastí moji dcery. Jedná se o změnu prostředí (země, škola, rozvod). Nevím jaká varianta je pro ní nejméně těžká do následujících let. Je velmi těžké s ní mluvit. Má svůj názor a nechce ho měnit aniž by si vyslechla vše. Má 10 let. Předem děkuji
- Dobrý den, chtěla bych se zeptat na reakce běžného očkování u dětí s TS. Mám 6-ti letého syna s tikovou poruchou ( chronické, motorické a vokální tiky) Tiky se nám objevily již ve 4-letech. Zatím bylo očkování odloženo, ale nedořešeno. Tiky se nám zhoršují při každém infektu (nachlazení), mám…
- Dobrý den, mám dceru 11 let, trpí atopickým ekzémem. Prosím, bylo by možné si s Vámi domluvit konzultaci - rádi bychom vyzkoušeli homeopatika... Děkujeme a zdravíme z Kopřivnice
- Bydlím na kladně jen sem se na to chtěla zeptat co by jste mi poradila a jak mám pokračovat dál abych mohla otěhotnět.
- Dobrý den, s partnerem jsme spolu 3 roky já 25, on 37, bohužel poslední rok a půl ubývá sexu. Ze sexu 3x týdně jsme se dostali na frekvenci dvakrát do měsíce. V ostatním vše funguje, jsme spolu štastní, milujeme se. Přítel mě neustále objímá, dotýká se mě a dává mi najvo, že jsem pro něj přitažlivá.…
- Vážený pane doktore, mám 5letého syna, který má problém s řečí - nekoktá, nezadrhává ale špatně vyslovuje (opravdu špatně). Docházím s ním na logopedii, kde mi paní magistra řekla, že je nutný intenzivní trénink, ale nevidí zásadní problém. Ten já spatřuji v tom, že když provádíme cvičení syn…
- Dobrý den mám problémy z otěhotněním byla jsem už na 4 umělích oplodnění a stále nic.Měla jsem jeden potrat a jedno mimoděložní těhotenství.Chtěla jsem se zeptat jestli bych mohla mít ještě děti. Scháním pomc děkuji předem za odpovět Ivana
- Dobrý den. Mám zlomenou dvojku vpravo nahoře, kořen je vytržený a ulomený zub je vlepený mezi jedničku a trojku. Obě jedničky se trochu hýbou. Bylo by možné udělat můstek a dlahu přes uvedené zuby ze skleněných vláken? Děkuji za odpověď.