nemocná játra
Dobrý den vážený pane doktore, prosím o radu:
Dnes jsem se čistě náhodou o Vás dozvěděla, když jsem byla koupit ostropestřec mariánský
a rakytník od hodného člověka , který k vám chodí.
Náš 36 letý syn se měsíc léčí s játry prý chytil nějaký vir, který se mu usadil na játrech
a je hodně unavený. Před 3 týdny dostal do nohy trombózu po návštěvě sauny, kterou
asi přehnal. V Motole mu paní dr. dala injekce CLEXANE které si musí píchat do břicha až do konce
května. On má teplotu kolem 38 st. a večer se do něho dá zimnice. Bojí si vzít prášky na
teplotu a nevíme jak mu jí srazit.
Už jsme i s ním psychicky vyčerpaní, bojíme se o něho. V dětství prodělal žloutenku typu "B"
kterou dostal od svojí sestry,které to napíchli v ústavu v Krči a pak ještě prodělal mononukleózu. V Motole mu pan Dr. řekl že by to mělo přejít samo...
Budu moc ráda když mi poradíte, nebo nějak uklidníte.
Moc se omlouvám že obtěžuji. ale budu moc ráda když mi odpovíte
a rakytník od hodného člověka , který k vám chodí.
teplotu a nevíme jak mu jí srazit.
Budu moc ráda když mi poradíte, nebo nějak uklidníte.
Moc se omlouvám že obtěžuji. ale budu moc ráda když mi odpovíte
rad bych Vám takto poradil přes internet ale obávám se, že by to nebylo lege artis. Podle popisu se jedná o více záležitostí, jenž je nutno dopátrat. Bohužel Vám musím sdělit, že bez vyšetření (fyzické přítomnosti pacienta) nelze naordinovat správnou léčbu. Jsou některé byliny čínské medicíny, které čístí tzv. vnitřní horko (tedy i horečku) ale předtím je nutné vědět více, aby se mohly naordinovat ty správné.
Pokud nemá silné jaterní poškození, 1 tableta ibalginu na snížení teploty by neměla ublížit.
Držím palce, s pozdravem
MUDr. Rodion Schwarz
Držím palce, s pozdravem
MUDr. Rodion Schwarz
Obdobné otázky
- Dobrý den, pane doktore, aktuálně řeším problém se skřípáním zubů (bruxismem) u naší osmileté dcery. Při vyhledávání na internetu jsem pod heslem bruxismus nalezl i Vás. Dokázal byste nám v této záležitosti pomoci? Pokud ano, samozřejmě se k Vám objednáme. S přátelským pozdravem
- Dobrý den, Chtěla jsem se zeptat, zda mi v mém případě pomůže sezení u Vás. Ve vztahu řeším naprosto banální věci, které nemají logický důvod (jsou založené na mých emocích) a tím můj vztah s přítelem kazím. Veškeré věci si beru až moc osobně a nevím co s tím mám dělat. Nikdy mi nedal důvod…
- Dobrý den, jmenuji se Karolína je mi 23let a narodila jsem se s vrozenou vadou(spondioepifyzární kostní česká dysplazie) též můj 3letý syn má tuto diagnozu a jde mi o to že bych byla ráda kdyby jsme sehnaly alespon jednoho ortopeda, který by pomohl mému synovi a dal mu tu nejlepší péči. Všichni…
- Dobrý den,Chtěla jsem se zeptat,jestli je možný k Vám přijít s 8 letým synem?Máme s ním problemy a nemůžeme najít příčinu.
- Dobry den, p. doktore mam dlouhodobe problemy s kolenou. Asi pred rokem a pul jsem mel natrzene bocni vazy (fotbal). Po dlouhych rebakach a klidoveho rezimu se mi koleno dalo dohromady, ale momentalne mam problem v tom, ze kdyz jdu hrat tak dalsi den (i 2-3dny) nemuzu treba chodit, nebo kulham,…
- Dobrý den, mám dotaz. Přibližně před 1-2 týdny jsem zpozoroval 2 male nálezy u kořene penisu(cca 2mm velke). Neboli to, nemění barvu nic. Mohlo by jít o následek po riznuti, či o něco vaznejsiho? Popřípadě, šlo by to léčit doma nějakou masti, nebo bych musel navštívit kožní ? Děkuji za…
- Dobrý den, je možné chodit v prvním trimestru na bazén se synem? Jedná se o 20 min pobyt ve vodě. Děkuji
- Dobrý den pane doktore, moje babička(75let) má v noci tachyarytmie, už cca 1 rok. Dělali jí vyšetření Holterem i EKG, ale pokaždé se nic neukázalo, nebo jen v malé míře. Byly jí předepsány prášky na ředění krve. Její obvodní lékař lékař se k tomu staví, jako že je tento stav normální.Má k tomu…
- Dobrý den,moc rád bych se zeptal jestli by ste my mohli pomoct v mém trapení.mám zuby v dezolatním stavu ,už delší dobu nenaštevuju stomatologa protože sem jednou narazil na jedneho v podnapilém stavu a hodne my ublýžil.mám 6 zlomených zubu a zustali my jen kořeny a moc se toho bojím,ale už me…
- Dobrý den, z EMG vyšetření pravého zápěstí ukázalo že mám poškozený karpální tunel v pravém zápěstí a byla mi doporučena operace. Jaké jsou možnosti (typy) operací v tomto případě a jak dlouho trvá rekonvalescence?