Nemam doktora ani zdr.dokumentaci bydlim v kralupech pracovne a potrebuji nutne doktora prosim v op mam jinou adresu mam problem z brichem dekuji
Dobrý den, můžete dorazit v první polovině ordinační doby bez objednání nebo se objednat skrze objednávkový systém Přílepské ordinace na její webových stránkách.
Obdobné otázky
- Dobry den mam 7 letou dcerku jmenuje se Jennifer mame velke problemy s usínáním a ze se ji ukazuje oblicej nejake pani a ale me vice dela starost ze se boji uplne vseho vetru a hlavne bourky vim ze deti maji strach ale toto je opravdu hrozne ne jen ze se crla klepa ale krici a dosahuje to az do hysterickeho…
- Dobrý den mám panicky strach to zubaře ale už mám takové bolesti že nespím určitě mám zánět zubů ale aj tak sa bojím a už by se ráda usmívala
- Dobrý den,již pět let chodim neúspěšně s bolesti loktu a předloktí a ted se přidali bolesti prstu a ortoped mi postupně operuje šlachy ale lokty nedoporučuje operovat.Jinak se dlouhodobě lecim také s krční páteří.Můžete mi prosím poradit co bych ještě mela vyzkoušet a kam se obrátit?Děkuji.
- Dobrý den. Prosím o obecnou informaci o možnostech pro podporu erekce pro zdravého muže lehce nad 50 let, který pravidelně 1x ročně absolvuje komplexní kontrolu svého zdravotniho stavu. Nejde o zásadní problém, spíše o možnost prodloužení doby erekce během samotného aktu, kdy výdrž po celou dobu je nedostatečná…
- Dobrý den, je prosím vás možné aby po vytržení zubů otekly oči (víčka a pytle pod očima) ?. Ve středu mi vytrhli 2 zuby a včera mi otekly oči. Dávám si studené obklady. Není to prosím žádná komplikace ? Děkuji za odpověď.-
- Dobrý den, už 5 let jsem nebyla u zubaře, hrozně se bojím injekcí. Opravdu paničky, jednou jsem zubaře kousla do ruky, doteď se za to stydím. Existuje nějaká metoda umrtvení bez injekce, nebo mám stále smůlu a musím počkat až mi zuby vypadnou samy? Moc děkuji za odpovědi.
- Dobrý den, mám mírné bolesti v oblasti kloubu palce u ruky a rovněž ho mám mírně oteklý. Občas mám problém něco v ruce udržet.Potřebuji vědět na jakého specialistu se mám obrátit.
- Dobry den, potrebovala bych vedet, jak probiha hypnoterapie. Jake jsou rizika, prubeh a typy hypnotizace. Zda se da clovek zhypnotizovat nevedome nebo existuje urcity princip. Ptam se kvuli zname, ktera chodi na terapii a podobne nahodilosti se tam deji. Terapeut tvrdi, ze hypnozu nevyuziva..
- Dobrý den, přítelkyni se dělají velké modřiny po těle. Ze začátku byly malé ale po čase se začaly tvořit častěji a mnohem větší. Už byla na několika vyšetřeních ktera měla normální výsledky, kromě hematologie kde je nejbližší termín až letní mesice. Je to akutní případ ale ve 3 nemocnicích ji nebyli…
- Jsem babička dětí,kterýn matka zakazuje se mnou se stýkat.U psychiatričky matka tam docházela/mi bylo řečeno,že s dětmi mluvila a děti ke mě jako babičce chtějí/návštěvy/.Matka se to dověděla a děti převedla k jiné ordinaci.Nyní se soudíme o návště vy dětí 2hodiny za 14 dnů.Prý nyní děti návštěvy/procházky/se…
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: