Mr Engineer
Dobry den, byl jsem u urologa a on rikal ze musim jit k dermatologovi. Jsem dopoledne unaveny a mam akne.Muzete mne pomoc?
s akné se Vám budeme snažit pomoci. Ohledně dopolední únavy je třeba navštívit praktického lékaře aby zjistil více informací o Vaší únavě. S pozdravem M.Junášek
Obdobné otázky
- Dobrý den, před pěti dny mě začala bolet (píchat při dopadu) v kozačkách pravá pata. Mám na střídání dvoje kozačky s nízkým podpatkem. Pravda, ani jedny nejsou zrovna pohodlné (jsou tvrdší), ale nikdy jsem z nich neměla žádnou odřeninu. Jelikož chodím velice rychle (vždy tak cca 10 min - MHD), dopadám…
- witam serdecznie mam do zrobienia kolonoskopię i mam pytanie jaki jest koszt takiego badania i jakie terminy? Pozdrawiam
- Dobrý den,budou to 3r co mi odešel manžel během 5měsíců.Od té doby mám problémy s bolestí vzadních půlkách.Vím čím to je,ale nevim jak se toho zbavit.Vím,že bych měla koukat dopředu,ale nevim jak.Je mi 73.Děkuji za případnou odpověď.Děkuji
- Dobrý večer. Už delší dobu (2-3 roky) trpím. ..nevím zda to přímo nazvat depresemi. Jde o to, že mám skvělou náladu, jako kdyby se nemohlo nic stát, ale najednou, z ničeho nic mi, dá se říct "přepne", a začnu se bát, Mít úzkosti, začnu být smutná, paranoidní, chce se mi brečet a začnu přemýšlet nad…
- Dobrý den ,chtěla bych se zeptat ,jsem asi v sedmém týdnu těhotenství a mám velké svědění na intimních partiích,mužů prosím použít canesten krém Dekuji
- dobrý den, ráda bych k vám chodila na terapie ale hradí to u vás pojištovna? , potřebzji pomoc,nezvládám určité situace a dospěla jsme k závěru že bych potřebovala odborníka moc děkuji
- Dobrý den, jsem těhotná a chtěla bych se zeptat co všechno je v ceně 2500,- hrazeno ? i ultrazvukové vyšetření ?
- Dobrý den, sháním nového praktického lékaře, a chci se zeptat jestli mate-li místo. Jsem pojištěny u VZP. S pozdravem,
- Dobry den, da se ortopedickou pomuckou resit vyboceny palec? Vyboceni neni klasicky u palce na noze, ale u posledniho kloubu u malicku na noze. Jedna se o 17 kluka a je to dedicne. Dekuji za odpoved. S pozdravem
- Dobrý den, Od poloviny prosince, cítím lehtání až škrabání v krku, které mě nutí ke kašli. Když jsem byl minulý týden na vyšetření doktor mi předepsal antibiotika, ale při konrtole mi zdělil, že ve stěrech, které mi z krku odebral bylo vše v pořádku, a poslal mě na PH metrii za dva měsíce. Poradíte…