Moc prosím o radu
Dobrý den. Mám na Vás dotaz, jelikož jsem už opravdu zoufalá. Už delší dobu si stěžuji na tlak okolo lícní kosti, který se změnil v občasnou bolest, ale rozšířilo se to do spodní části. 23. 12. 2016 jsem byla na stomatochirurgii, byl proveden rentgen a nic zjištěno. 27.12.2016 jsem byla ošetřena na stomatologii cizí zubařky jelikož moje zubařka má od 19.12.2016 dovolenou. Byla mi odstraněna korunka, zub vyvrtán a vložena do zubu vložka na umrtvení kořenu. První den to dost bolelo, ale další už to bylo lepší. Dnes 30.12.2016 jsem se probudila s menším otrokem ve tváři a bolest v čelisti a oné sedmičce nahoře a šestce dole. Prosím Vás co mám dělat? Je to normální? Omlouvám se, za tak dlouhou zprávu, ale mám opravdu strach, už to trvá dlouho, nikdo nic neřeší a já mám panickou hrůzu ze zubařů a už jednou jsem zažila když mi zubařka páčila zub dlátem, injekce nezabrala a já to od začátku do konce cítila. Děkuji za odpověď. S pozdravem G.
Nevím co vám na to říct, rentgeny sem neviděl ani vyšetření. Podle popisu se bude o chornický zánět některého zubu, případně i několika zubů.
Obdobné otázky
- Dobrý den paní doktorko, jsem studentka VŠ a poslední rok a půl mě trápí pocit nevolnosti vždy, když přijde nějaká stresová situace - zkouškové období ve škole, před začátkem semestru letos i loni, před nějakým koncertem, na který se moc těším. Vždy se mi po probuzení udělá špatně od žaludku…
- Dobrý den, jsem u vás registrovaná. je možné přijít na první prohlídku i s ročním synem? Děláte prohlídky i takhle malým dětem? Děkuji za odpověď. PM
- Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jak postupovat v případě, že můj tříletý vnuk přišel o matku jako kojenec a začíná se na ni opakovaně ptát. Matka zemřela následkem násilného činu - zabil ji jeho nevlastní bratr, v té době nezletilý. Otec ho (vraha) nezavrhnul a příliš s námi nespolupracuje.…
- dobrý večer chtěla bych jit na zvětšení prsu ale ještě kojim kdy po zkončení kojení bych mohla jít děkuji za info
- Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat na vhodná homeopatika. Tři dny mě bolí v krku (krční mandle nemám), teploty nemám - nemívám, mírná rýma, začínám chraptit, na patře mám puchýřky, kašel občas a je štěkavý. Občas vykašlu hlen. Jsem hodně zimomřivá. Děkuji.
- Dobrý den,mám intimní problém,nejde mi přetáhnou ani v klidném stavu ani při erekci a mám popraskanou kůži na předkožce.Jde to vyřešit nějak doma nebo se musí navštívit lékař? a jestli lékař,musím být v doprovodu zákonného zástupce? dá se kdyžtak s takovým problémem navštívit i kožní ambulance?
- Dobrý den vážená paní doktorko, můj dotaz možná bude směšný, ale pro mne znepokojující. Chtěla bych se zeptat co to znamená, že mi stačí vypít jedinou štamprli kvalitního alkoholu a cítím jak vi "vlezla do hlavy" nevím jak to jinak popsat. Tak samo stačí 2 dcl kvalitního vína a už to pociťuji,…
- Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli umíte odstranit hypnózou sprosté mluvení a kolik by to stálo?
- Mám poukaz na rehabilitaci typu K. Prosím o sdělení zda máte smlouvy se zdravotními pojišťovnami a pokud ano, zda je možno se k Vám objednat. Děkuji
- Dobrý den pane doktore, provádíte plastiku nehtového lůžka? Jedná se o zarůstající nehet na noze. Děkuji za info, případně kdybyste mi mohl poradit na koho se mohu obrátit. Děkuji