Menstruace
Dobrý den paní doktorko jde nějak vyvolat menstruace?Naposledy jsem ji měla 18.6. Do 23.6.od té doby nic.Děkuju předem.Menstruaci budu mít rok.
Dobrý den, už jsem asi odepisovala.. chápu to tak, ze jste mladá slečna, u které teprve začal menstruační cyklus .. nepravidelnosti je normální . Můžete přijít na vyšetření, dle výsledku se dá menstruace korigovat .. ale bezpodmínečně nutná korekce zatím asi neni
Obdobné otázky
- Dobry den pane doktore, uz do dubna mam berle a cekam na operaci meniskusu..Chtela bych se zeptat kdy to bude.. Potrebuji chodit do práce a s berlema me tam nevezmou.. Dekuji za odpověď.
- Dobrý den,paní doktorko chtěla jsem se zeptat jestli jde nějakým způsobem vyvolat menstruace naposledy jsem ji měla 18.6.2017.do 23.6.2017 od té doby nic menstruaci budu mít rok a bojím se že bude silná jako ta první.Chtěla bych ji vyvolat abych ji neměla na dovolené.Předem děkuju.
- Když mám zarostlý prst u nohy dost zarostlý prst u nohy myslíte že mi pan doktor prst umrtví když mi bude strhávat nehet nebo nějak zastřihávat?
- Dobrý den, chci se zeptat, jestli lze hypnózou léčit dlouhodobou nespavost? Máte s léčením nespavosti zkušenosti? Děkuji.
- Dobry den,chtela bych se Vam sverit se svym problemem.prozila jsem velmi stresove obdobi(problemy a byvalym partnerem,jsem na deti sama,financni problemy..) a podepsalo se to na me.byla jsem u doktora a jsem v poradku.avsak stavy se ki opakuji.priklad: ten den jsem v poradku,jdu nakoupit a u…
- Dobry den, nejprve Vam Chci podekovat. Nedavno jsem byl u Vas s problem achilovky a po Vasi pomoci je noha lepsi. Stale se vsak nemohu zbavit otoku. Tento me neboli, masiruju ho, aescin nezabral ale porad se nechce zmensit. Mate nejakou radu. Dekuji za odpoved.
- Dobry den, ma nyni ctyrleta dcera se narodila s ohnutymi malicky na rukou (dost) a v zari ji chteji ve Spanelsku, kde zijeme, operovat. Chtela bych ale jeste jeden nezavisly nazor. Je to vase specialita nebo lepsi najit detskeho chirurga? Mam s sebou jeji RTG. Dekuji.
- Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte zkušenosti i s těžkými depresemi a úzkostmi. Tyto problémy na mě dolehly z ničeho nic asi před 9 měsíci ale s opravu zničující silou. Už jsem vyzkoušela mnoho metod, ale nic nezabírá. Navštívila jsem i několik psychologů, včetně hypnoterapie u jedné…
- Používáte ultrazvuk pro odstranění zubního kamene?