kyfosa u sportovniho plavce
Dobry den, 15ti lety chlapec chodi kazdorocne na vysetreni do zatezove laboratore v Motole (sport.plavani). Při posledním vysetreni doporucena navsteva fyzioterapeuta pro nadmernou kyfosu a spatne drzeni tela. Chlapec na leto odjizdi do zahranici a potreboval by vstupni prohlídku, ev. doporuceni na cviceni během prazdnin. Akutni problémy nemá. Dekuji moc a preji hezky den.
Dobrý den, je mi líto, že Vám nebudu schopná vyhovět. Momentálně z kapacitních důvodů nepřijímám nové pacienty. Děkuji za pochopení.
Obdobné otázky
- Dobrý den, už několik let mě trápí krvácení dásní. Navštívila jsem kvůli tomu jak zubní lékařku tak i zubní hygienistku ale zlepšení se bohužel nedostavil. Chtěla bych se zeptat, jak by probíhala léčba u Vás? Budu moc ráda za jakékoliv informace. Děkuji.
- Vážený pane doktore, rád bych se k Vám objednal na vyšetření, jelikož mě již přes 9 měsíců bolí pravá kyčel. Stále jsem si říkal, že se to samo zlepší, ale bohužel jsem byl dnes běhat a naopak bolest se ještě zvýšila. Kloub mě bolí vždy po sportovní aktivitě a divně mi v něm při určitých…
- Dobrý den, prosím, stále váhám s návštěvou odborníka, ale jsem denodenně ve stresu a nevím, jak z něho ven...zabýváte se i úzkostmi, problémy s komunikací a syndromem vyhoření? Děkuji
- Dobrý den, je vaše specializace na kožní ekzémy na rukou? Vytvařejí se mi malé puchýřky, pak prasknou. Přijímáte nové pacienty, jestliže ano, ráda bych se u Vás objednala (mohu teď v pátek, nebo příští týden v ponděli a útery. Děkuji mockrát a s pozdravem
- Dobry den, Byl jsem u Vas na vysetreni znamenek a dostal jsem zadanku na odstraneni dvou z nich. Bohuzel zde maji smluvne jinou pojistovnu, tak bych chtel touto cestou pozadat o jinou variantu. Pokousim se vam cele tyden dovolat. Bud to nikdo nebere, nebo je obsazeno. Prosim o odpoved. Diky,
- Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na Vaše ordinační hodiny. Nikde jsem je nenašla. Jsem Vaše pacientka, ale dlouho jsem již u vás nebyla. A ještě prosím, zda by jste přijala jako pacientku mojí dceru 10 let.děkuji
- Dobrý den, paní doktorko, chtěla bych Vám nastínit náš problém s dcerkou než-li se vydáme do psychologické poradny. Jsem družka svého přítele, který má z prvního manželství 6-ti letou dceru. Dcera je ve střídavé péči, v týdenním intervalu. S přítelem se nám před 1,5 rokem narodil syn a já mám…
- Dobrý den, mám stálou bolest pravého ramene. V léčbě jsem už od srpna a nikdo mi nedokázal pomoci. Je to tupá bolest v ramenním kloubu. Rentgeny ani odběry krve nic nenašly. Jsem omezena v pracovní činnosti a brát stále prášky od bolesti není řešení. Děkuji moc za radu
- Dobrý den, prosím Vás, mám problémy s manželem a jeho pitím alkoholu. Pije v 90 % doma, tajně, přijde často ze sklepa či dílny napitý. Do hospody chodí velmi zřídka a pokud jde, vždy přijde napitý. Nemůžeme spolu chodit do společnosti, protože to vždy skončí ostudou. Oba rodiče měl alkoholiky,…
- Wermox v 6 týdnu těhotenství Dobrý den nakazila jsem se od syna a mam roupi paní doktorka předepsala wermox 100 mg/5 ml a že to má užít celá rodina dnes ho užila také anglický moc dobře neumím a až teď mě napadlo se podívat na tento přípravek na českých stránkách bohužel se píše že se nesmí…