Jeden velký problém
Chteka bych se zeptat,možná to zní jako Blbý nápad,ale jak moc by bylo od věci vás na začít,když v sobě dusím problém za problémem,doma to není vůbec růžové,máma je řekneme..přelétavá a tahá nás od příteli k příteli se kterými se neustále hádá,otec je tělesně postiženy takže s tím žádný vztah nemám,a sama mám problém navázat jakkykoliv intimní vztah. I když na venek působím relativně v pořádku,příjde mi,že vše jen pohřbíváni v sobě a to mi neumožňuje navázat nějaký intimní kontakt nebo jakkykoliv omezuje v různém vyznání,třeba i kamarádům.
Chtěla bych v tedy znát váš názor,jestli to má cenu se na vás obrátit nebo je to pouze nějaký výlev nějaké opožděné puberty protože jsem nezletilá,ale vydělávám si sama a Nechci do toho tahat sociální pracovníky nebo podobně,spis si myslim že jak potřebu se vyzpovidat někomu,kdo mě jednoduše vyslechne a řekne,jak tohle všechno vypustit.
Předem děkuji za odpověď
Předem děkuji za odpověď
navrhuji domluvit si setkání a uvidíte sama, zda Vám bude k užitku. Blbý nápad to rozhodně není a jako studentce Vám mohu poskytnout konzultaci za nižší poplatek.
Vše dobré,
Denisa Pastuszaková
Vše dobré,
Denisa Pastuszaková
Obdobné otázky
- dobri den chtela by sem se zeptat mam pedesat let je mozne aby sem otehotnela menstruace mi meska asi 10 dni alebo moze byt nejaky problem děkuji
- Vážený pane doktore, chtěla bych se zeptat, zda-li na nepravidelný mens.cyklus existuje jiné řešení než užívání hormonálních pilulek? Logest na nepravidelnost jsem užívala nepřetržitě 13 let a jelikož bychom s manželem chtěli dítě, tak bych raději volila přírodnější preparáty, pokud takové na trhu…
- Vážený pane doktore, chtěla bych se zeptat, zda-li nepravidelný mens. cyklus je možno něčím upravit kromě hormonálních pilulek? Jelikož jsem užívala nepřetržitě 13 let Logest, tak už bych raději volila cestu přírodnějších preparátů, pokud by to bylo možné. Je mi 30 let chtěli bychom s manželem dítě,…
- Dobrý den, dovoluji si Vás oslovit s mým problémem. Je mi 29let. Mám výhřez dvou plotýnek ( L4/L5 prostuse disku 3mm, L5/S1 mediálně 3,1mm) Před týdnem jsem podstoupila bankování na úlevu, ale ta se bohužel nedostavila, začala jsem mít o dost větší bolest. Tuhne mě celá páteř, pálí, brní mě sem tam…
- Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda ještě přibíráte nové pacientky a hlavně, zda je vyšetření ultrazvukem součástí běžné preventivní prohlídky? Děkuji
- Dobrý den paní doktorko, prosím, léčíte i děti (14 let dívka). Děkuji za odpověď.
- Dobrý den Chtěla by jsem se zeptat jestli je v Rokycanech nějaký specialista s Atipické nožičky u dětí od narození, hledáme z důvodu máme přiděleného lékaře ale jsme s ním nespokojeni a důvěru už u něho nemáme naší dceři budou už pět měsíců a jmenuje se Justýna Kumpová Když tak pošleme E-mailem nějaké…
- Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu. Před rokem jsem se synem odešla od manžela, rovnou k novému příteli. Bohužel to nešlo jinak, neměla bych finanční prostředky na vlastní bydlení. Manžel se se mnou dodnes nevyrovnal, zůstal v našem společném domě, odkud jsem odešla jen s osobními věcmi a od té doby…
- Dobrý den, byla mi diagnostikována gen.úz.porucha (dle atak,které jsem prožil). Spiše mě ale děsí mé změny nalad a spousta psychosomatických nemocí.Specializujete se tímhle směrem? Děkuji za odpoveď
- Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jaké druhy plomb v jakých cenových relacích používáte či máte k dispozici? děkuji.