jak se dál léčit
Dobrý den,před čtyřmi měsíci jsem měl úraz hlavy,normální úder do nad čelo o hák.Žádné tržné zranění,jen mi bylo zle.Byl jsem na vyšetření rengen lebky a krční páteře vše v pořádku.Za tři dny se mě v práci udělalo slabo,motala se mi hlava,musel jsem vyhledat lékaře.Byl jsem poslán na CT hlavy,také vše v pořádku.Za pár dní mne začali bolet záda,přestal jsem mít chut k jídlu,zhubnul jsem deset kg za čtrnáct dní,což mi bylo přikláněno,psychice a žaludečním problém,jako možný vřed,který jsem v minulosti měl.Po vyšetřeních byl žaludek vpořádku,krev kterou jsem měl odebranou už dvakrát mám jako z učebnice a po bolestech i na hrudi,kdy mne byl udělán i renegen plic,jsem také v pořádku.Musím podotknout,že jsem nikdy nekouřil a alkohol piji jen příležitostně,ted už spíš vůbec.Ted k problému,po dvou měsících co jsem se léčil,jsem nastoupil do práce a mezitím chodil na rehabilitace s páteří,kde mne pak bylo lépe,ale bohužel jsem se cítil,pořád zesláblí,slabé nohy,bolesti ve stehnech a dost malátný,musel jsem si vzít 14dní dovolenou.Pak jsem znovu nastoupil do práce kde mne lékař poslal na magnety a ted jsem tam kde jsem byl na začátku.Nevím jestli je to magnetama,ale měl jsem bolesti hlavy,ted už mám jen zalehlé uši a bolí mne za krkrm,jako pořád se musím protahovat,neustálé křupání,špatné vidění a motání hlavy,samozřejmě bolesti zad.Musím také podotknout,že jsem měl rengen páteře,kde mám prý výrůstky a dvě ploténky maličko opotřebované,jinak by to prý nemělo vadit.Je možné že po magnetech se mi vše tak zhoršilo a šlo mne to až do hlavy,jako zalehlé uši,tlak v uších,zatuhlá šíje,špatné vidění a co je pro mne nepříjemné celé tři měsíce,že cítím v krku divnou chut,jakoby chemikálii a to mě dost znepokujuje.Jinak pořád beru léky na zažívání třikrát týdně Helicit.Měl jsem vyšetření hned po úraze i neurologem,kde nenašel nic,co by prý řešil.Jen mi napsal léky na uklidnění.Myslíte že má znovu navštívit neurologii pro divnou chut ústech,nebo zubaře či psychosomatickou léčbu.Už nevím jak tento problém řešt,protože už mne připadá,že jsem pro všechny lidi k smíchu a vymýšlím si.děkuji
1 odpověď
Milý pane, objednejte se telefonicky do naší ordinace na brzký termín, s sebou si vezměte výsledky vyšetření, uděláme co bude třeba. dr. Luisa Bärtlová
Získejte odpověď díky online konzultaci
Potřebujete radu odborníka? Rezervujte si online konzultaci: všechny odpovědi obdržíte z pohodlí domova.