generalizovana uz.
Dobrý den, byla mi diagnostikována gen.úz.porucha (dle atak,které jsem prožil).
Spiše mě ale děsí mé změny nalad a spousta psychosomatických nemocí.Specializujete se tímhle směrem?
Děkuji za odpoveď
Děkuji za odpoveď
ano, pracuji s těmito stavy. Existují různé metody na zvládání atak, které Vám můžu ukázat. U stavů změn nálad a psychosomatických nemocí se s Vámi můžu podívat na příčinu Vašich obtíží a na té společně pracovat.
S pozdravem
Mgr. Klára Pešková
S pozdravem
Mgr. Klára Pešková
Obdobné otázky
- Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jaké druhy plomb v jakých cenových relacích používáte či máte k dispozici? děkuji.
- Dobry den, prijimate take pacienty pojistene CPZP - 205? Diky moc!
- Dobry den, v breznu 2016 mi pri ukonceni porodu akutnim SC praskla leva delozhi hrana, dalsi tehotenstvi by udajne bylo vysoce rizikove, resp bylo mi nedoporuceno. Ja se s timto faktem ale stale nedokazu smirit. Existuje prosim spolehlive vysetreni, ktere napr.presne zmeri velikost a tloustku jizvy a…
- Dobrý den, už delší dobu mám problém s pravým okem. Nejdříve to začalo tiky, které po čase přestaly. Následovala asi dvoudenní bolest, která jakmile přestala, nic jsem u svého pravého oka necítila a nezaznamenávala. Asi před třemi dny (v pondělí) mě oko začalo bolet v koutku na dotek s tím, že ve středu…
- Dobry den,priznavam rovnou ze muj chrup je v katastrofalnim stavu a bude na nem dost prace ( ( chybi zuby atd..).Konecne jsem se odhodlal celou situaci resit,a hledam zubniho lekare,ktery bude mit se mnou trpelivost,jelikoz i ma prace mi dovoli navstevy lekare jednou za dva tydny.Jsem z Chebu,takze to…
- Dobry den pane Hulko, Patril jsem pod Vas na Jecne zhruba 5 let, ted jsem zjistil ze jste se prestehoval. Je mozne se u vas znovu zaregistrovat? Vzdycky jsem byl nadmiru spokojeny. Dekuji Vam.
- Dobrý den, před skoro dvěma týdny jsem si skřípl nerv u levé lopatky. Bolest vystřeluje při predklonění hlavy od levé lopatky směrem k prsu. Přes den se bolest uklidní, až skoro zmizí, ráno se opět vrátí. Protahuju se, je to den ode dne lepší, ale ne nějak razantně. Máte nějaké rady, jak se bolesti…
- Dobrý den, rád bych se objednal na vyšetření pravého oka. Mám problémy se sítnicí a měl bych jít na injekci do oka.Protože se mi zdá,že se se oko lepší,mám obavy,abych nakonec nepřšel o zrak a zda by se oko nedalo léčit jiným způsobem. Děkuji za pochopení
- Dobrý den, v sobotu jsem se ohnula k pejskovi a už jsem se nenarovnala - velká bolest a pálení - teď ve středu je to již o něco lepší, ale záda mám pořád blokované v kříži a bedrech. Jak jsem ztuhlá, tak cítím páteř samozřejmě i mezi lopatkami a krční. Můžete mi pomoci ? Děkuji
- Dobry den, rada bych se zeptala zda jste prebirala po Mudr. Nogolove i jeji pacienty. Byla to osetrujici lekarka ma i meho pritele. Meli bychom se dostavit na nejakou vstupni prohlidku? Predem dekuji za odpoved.