Epilepsie , záchvaty, které nepřestávají a léky nezabírají
Dobrý den, obracím se na vás, protože už jsem zoufalá. Mám 9ti měsíčního synka, ktery má epileptické záchvaty. Doktoři mi řekli diagnózu tuberózní skleróza. Dostal léky sabril. Záchvaty na nějaký čas přestali ale bohužel nezmizely. Po 3 měsících nám to celé začalo znovu. Léky se mu navýšili a bylo to ještě horší. Nevím co dělat, mohl byste nám pomoci?
Zde bych doporučil přípravek tradiční čínské mediciny firmy Fohow Linčži.
Obdobné otázky
- Dobry den, potrebovala bych se nadobro zbavit akne. Uz me trapi nekolik let a momentalne se to opet zhorsilo. Je mozne se k vam objednat a najit pomoc? Dekuji
- Dobrý den, měl bych prosbu. O víkendu se mi udělala vyráška na kloubech na rokou a chodilech, po 3 dnech stále nic nezmizelo. Mohl bych přijít k vám do ordinace ? Všude mají plno a já už nevím, co by to tak mohlo být.
- Dobrý den chci se zeptat mám zájem o jednu holku znám jí hodně dobře a vím jak se chová ke klukům když jí vyznají city. Včera jí kamarád řekl že jí chci a že k ní chovám city . Ona mu na to řekla že šance je ale že mám nějaké nedostatky co bych měl dělat? díky za radu
- Dobrý den, dostala jsem žádanku na vyšetření klinickým psychologem v rámci předoperačního vyšetření na bariatrický zákrok. Je možné se objednat k Vám? Děkuji
- Dobrý den, chtela bych se zeptat,zda mate smlouvu s Vojenskou zdravotní pojišťovnou. Chtela bych se k Vám objednat s problémy s akné. Dekuji za odpověď
- Dobrý den. Rád bych se zeptal jestli máte smlouvu s pojišťovnou 211 a jestli se budete stěhovat? Přišla mi od vás sms zpráva. Nerad bych hledal jiného lékaře. Chodím k vám již 5 let a jsem velice spokojen. Děkuji
- Dobrý den, mám zájem o bělení zubů uv lampou ale bojím se zda mi to neohrozí zubní sklovinu nebo jestli mám počítat s jinými vedlejšími účinky?
- Krásný den pane doktore. Objednala jsem se na permanentní maku-up obočí a oční linky. Teď ale vyvstala nutnost operace horních i dolních očních víček. Můžete mi prosím říci zda operace až po tetováži ovlivní jeho kvalitu a hlavně tvar?? Jak mám prosím postupavat?? Děkuji vám za radu.
- Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda pracujete také s malými dětmi? Máme dcerku starou 3,5 roku, u které začaly psychické problémy ve školce a rádi bychom jí pomohli. Bohužel neznáme jejich příčinu. Dcerka je moc šikovná a samostatně komunikuje. Děkujeme, Lenka
- Mam na vas otatku. Nevim jestly mam uzkosti a nebo deprese,ale vim ze nemuzu uz 16 se poradne vyspad nevim cim to je porad syckuju jestly nemam nejakou nemoc atd... Poradte