drobná hiátová hernia GERD reflux
Dobrý den pane doktore. Jsem muž, 38 let. Před 3 lety mi byla zjištěna drobná hiátová hernia GERD reflux. Bohužel pŕašky Apo-Panto které beru mi moc nezabírají. Na inernetu jsem našel jedem článek kde je zmíněné následující: Mnoho lidí s refluxem se potýkají také s hyátovou kýlou. Je nesmírně důležité zjistit, jestli tímto typem kýly trpíte, abyste lépe rozuměli svému refluxu. Zkušený chiropraktik umí často pohmatem zkontrolovat tento problém a poskytnout základní zákrok na kýlu. Při tomto zákroku chiropraktik zatlačí kýlu dolů tak, že vršek žaludku již nebude vyčnívat do kardie. Toto ošetření může být nutné podstoupit pravidelně, dokud kardie nezesílí a neuzdraví se. Touto cestou bych se Vás rád zeptal zda máte s tímto problémem zkušenost a taky zda by jste byl ochotný mi nějak pomoct. Dekuji Vám předem. S pozdravem Martin
1 odpověď
Získejte odpověď díky online konzultaci
Potřebujete radu odborníka? Rezervujte si online konzultaci: všechny odpovědi obdržíte z pohodlí domova.