Dotaz ohledně péče

Dobrý den, chtela bych se k Vám objednat, ale nevím, zda se s takovým problémem zabýváte? Jde o to, že s manželem plánujeme druhé dítě... mám od mala prostě hrozný strach z krve, bolesti, lékařů. Nepamatuji si na přímo nějaké trauma, které to způsobilo, ale určitě něco to vyvolat muselo. První dcera se narodila sekcí, jsem přesvědčena, že to bylo mým šíleným strachem z porodu a nevyrovnanosti a tudíž se po dvou dnech vyvolávání a 15h kontrakcí nakonec narodila sekcí pro nepostupující porod. Chtěla bych u druhého dítěte být "vyléčena" a vyrovnaná a porodit přirozeně. Hlavně i odbourat můj strach z bolesti a krve. Naučit se se strachem z bolesti pracovat. Myslíte, že by jste mi prosim mohla s tímto pomoci? Velice děkuji za odpověď. M.B.

1 odpověď

Ano měla jsem a aktuálně mám i klientky s protížemi, které popisujete. Můžete se objednat. Je to vnitřní práci se svými strachy, které spusobují stres. Je potřebné dlouhodobější pravidelné setkávání. Přeji hezký den.

Získejte odpověď díky online konzultaci

Potřebujete radu odborníka? Rezervujte si online konzultaci: všechny odpovědi obdržíte z pohodlí domova.