Dobrý večer, od středy trápí mou sestru teploty 37,5 C, rýma, bolesti hlavy, zvracení a bolesti žaludku, co by to tak mohlo být.
Dobrý den, podle popisu příznaků by mohlo jít o virovou infekci, která se kromě respiračních potíží projevuje také bolestí břicha a zvracením. Několik dní klid, popř. úlevové léky - poradí v lékárně - a bude jistě lépe!
S pozdravem
S pozdravem
Obdobné otázky
- Dobrý den, chtěla bych na jaře otěhotnět a ještě jsem neprodělala neštovice. V té době, na kdy plánujeme druhé těhotenství, bude starší dcera chodit do školky a mám obavy, abych se od ní případně nenakazila. Doporučujete v tomto případě očkování proti neštovicím?
- Zdravím. Bolí mě stehenní sval a bolest mi jde až do kyčle. Bolí to při chůzi a kulham. Nevím čím by to mohlo být. Změnila jsem práci tak třeba to je tím. Nevím co bych měla dělat. Děkuji předem za odpověď
- Dobrý den, jsem 2 mesice po operaci kolena vypotku. Vycistili mi koleno,vzali ještě něco,naky vzorek. Furt mě bolelo koleno,tak podle krve mi zjistili chlamydii,dostala sem antibiotika Klacid na 7 dní. Už sem je dobrala a furt me na dotyk bolí koleno,píchá mě v něm, pálí. A včera sem šla z obchodu,kruplo…
- Dobrý den, kde prosím zjistím, zda mám ADHD? Řekne mi to doktor, psycholog? Je mi 35. Děkuji.
- Dobrý večer ,prosímAURORIX MI NEPOMÁHÁ JDE NAHRADIT LYRICOU?
- Dobrý den ,chtěla bych vás moc poprosit o radu.Bydlím momentálně mimo ČR a je to asi 3 roky co jsem po bandáži žaludku kterou mi dělali v ČR a momentálně mě trápí bolest na pravé straně jako by pod prsy a do boku ale bolí to jen když delší dobu nejím což nechápu. Dám si klasicky oběd, je to 2-3 hodiny…
- Beru antibiotika Amoksiklav na sedm dní. Čtvrtý den užívání mne stále bolí v krku. Můžu antibiotika kombinovat s pastilkami na bolest v krku Tantum Verde? Děkuji za odpověď. Zdena z Brna.
- Dobrý den, jak moc může být škodlivé, pokud žena(42 let) za den zkonzumuje (vyžvýká) až 8 balíčků žvýkaček bez cukru? Dlouhodobě. Předem děkuji za odpověď. I. Ř.
- Dobrý večer rád bych se zeptal Poslední dobou mam návaly horka do obličeje a krku, otéká mi obličej a mívam silné bolesti hlavy Všiml jsem si že kůži na pleti a vlasy mivam suché Co by to tak mohlo být děkuji
- Dobrý den, v březnu 2020 jsem prodělal běžnou virózu provázenou kašlem,rýmou a teplotou cca37,5. To jsem celkem dobře vyléčil a na doporučení zaměstnavatele jsem to nahlasil na hygienu kvůli kovidu. Test prý nebylo potřeba dělat. Od té doby se mi opakovaně vrací takový tvrdý půduškový kašel, přestože…
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: