Dobrý večer, chtěl bych se zeptat co mi je. Mám záchvaty kašle, vyrazně se mi změnil hlas a když kašlu tak mě bolí v levé ruce. Nikdy jsem zdravotnické problémy neměl, nemám alergie a nekouřím. Budu rád za rychlou odpověd.
Dobrý den, tedy nezbývá, než vyšetřit příčinu kašle - často je to infekce (dýchacích cest), může to být také příznakem astmatu a velmi často při refluxu žaludečních šťáv.
Zatím zkuste volně prodejné léky proti dávivému kašli pro úlevu a na první vyšetření zajděte k praktickému lékaři.
S pozdravem
S pozdravem
Obdobné otázky
- Dobrý den, z ničeho nic se mi změnil pach potu a stejný zápach pozoruji z úst? Co to může být. Děkuji
- Dobrý den, již 2 týdny mě trápí vlhký, hlenitý kašel. Používám jitrocelový sirup, mast na hrudník, piju průduškové čaje, přes ptýden jsem používala ACC a v neděli jsem přešla na Erdomed do pití, ale stále nic nepomáhá. Občas se začnu až dávit, jak se snažím hlen vykašlat. Chtěla bych se zeptat, co byste…
- Dnes večer (5.4.) jsem si aplikovala injekci inhixa 0.2 ml. Uzivam ji 14 dni. Dnes to byla posledni davka. Muzu ve ctvrtek vecer pit alkohol? A zaroven jsem se chtela zeptat, jestli muzu pit alkohol, kdyz si do pochvy zavadim utrogestan 3x denne dva cipky. Diky.
- Dobrý den, Už téměř dva roky mě trápí jeden a ten stejný problém. Byl jsem na několika vyšetřeních a nikde mi nedokázali pomoct. Od gastroskopie až po kolonoskopii. Jedná se o velké bolesti břicha v oblasti nad pupíkem, který doprovázý nafouknutí. Bolest se zpravidla objevu jakmile se pro něco třeba…
- Zdravím. Jelikož jsem už dříve ztratil důvěru ve svého zubaře,doplatil jsem na to. Mám zuby ve špatném stavu a teď to vypadá,že se objevil dokonce zánět. Protože jsem se, z již výše zmíněné nedůvěry,nedostavil na další prohlídku,byl jsem pravděpodobně vyřazen z evidence. Chtěl jsem se ale zeptat,zda…
- Dobrý den,byla jsem na tetanovku,vytvořila se mi malá,tvrdá boule,která mne začla svědit,zřejmně jsem ji rozškrábla,poněvadž je to ted červené.Může nastat nějaký problém? Děkuji Vám
- Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se dá dát neschopenka na pokousaní od štěnice? Pokousané mám celé záda, paže a nohy.
- Dobrý den, mám dlouhodobější problém s bolestmi v podbřišku. Zejména vlevo. Nejčastěji mají bodavý charakter, v posledních několika dnech se přidal nepříjemný tlak v celém podbřišku. Kultivace moči OK, CRP nízké, byla jsem několikrát vyšetřena praktickým lékařem, gynekologem i UZ celého břicha, vždy…
- Dobrý den,4 týdny se léčím s kašlem. Včera nová ATB, šla jsem na test a jsem Covid + Mám stále brát ta ATB?
- Dobrý den,před 2 lety se mi poprve objevil zanět v těle.Léčil se antibiotiky,po pul roce se mi zanět vratil,opět antibiotika.Lékařka mě poslala na vyšetření na revmatologii,vysledek negativní.Loni se mi zánět vratil 2 krát,v současné době mě trápí opět.Nesnáším antibiotika,není mi po nich dobře,řešila…
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: