Dobrý den, včera jsem byla s půlroční dcerou ma očkování-Prevenar13- a dnes se objevila teplota( po odečtení 37,8), zahleneni, slába ryma,občasné kuckani.minuly tyden mela slabou rýmu,ale už se zdálo všechno ok. Je možné, že by dcera byla ještě nedolecena úplně a nemoc se vrátila? A pokud by to tak bylo je tam nějaké zdravotní riziko když byla ještě na to očkována? A nemohlo by případné nachlazení v době očkování způsobit to,že by vakcína do budoucna nefungovala tak jak má a dcera by byla ohrožena pneumokoky?moc děkuji za odpověď
1 odpověď
Dcera má zřejmě dle popisu virosu , postupujet jen symtomaticky - NK , odsávat ev podat Stoptusin . ˇUčinnost očkování není ohrožená, pokud by i do budoucna onemocněla pneumokoky, bude nemoc probíhat lehce a neohrozí ji na životě.
Získejte odpověď díky online konzultaci
Potřebujete radu odborníka? Rezervujte si online konzultaci: všechny odpovědi obdržíte z pohodlí domova.