Dobrý den, v noci mě probudila bolest na pravé straně na zádech a nepřestává to bolet , aj při pohybu to hodně omezuje při pohybu. Nejsem si jist či mám počkat či to přejde či na pohotovost . Děkuji za odpověď
Dobrý den, zkuste vzít Ibalgin 400 mg 1tbl,aplikovat suché teplo (vlněný svetr), "dýchat" do bolavého místa, šetrně protahovat. Pokud to do dvou dnů nepovolí, navštivte neurologa, ev. rehabilitačního lékaře. S pozdravem MUDr. Hlaváčová
Obdobné otázky
- Dobrý večer chtěl bych se zeptat na takovou věc. Dcera (2 roky a 10mesicu) uz delsi dobu krasne mluvi, zpívá vse bez problemu. Ale posledni dva tydny sledujeme ze se u ni objevilo zadrhavani vzdy na zacatku vety napr. Pu pu pu pudeme si hrat atd. Pak vse v pkradku a zase. Prijde mi to jako by se strasne…
- Dobrý den, mám dotaz ohledně centrálního katetru a artroskopii levého ramene s dekompresí. Po rakovině pravého prsů a lymfatických cév mi anestezii nemůžou zavést do pravé ruky, levá se bude operovat tak tam taky ne zkoušeli narty taky na tak proto centrální katetr. Chci se zeptat zda je možné dělat…
- Dobrý den špatně jsem se vyjádřil. Dá se dělat artroskopie levého ramene s dekompresí pokud je centrální katetr zaveden na levé straně? A ještě jeden dotaz centrální katetr se dělá vždy pod sonem? Je standardní postup, když se dělá jen po hmatu?? Jaké jsou rizika centrálního katetru? Děkuji za odpověď
- Dobrý den, píši Vám skrze mého tatínka. Včera měl ohromnou bolest zad v oblasti ledvin. Nemohl pořádně chodit a stěžoval si na bolest. Napadlo mne, že by to mohl být zánět ledvin, ale dnes ráno mi řekl, že necítí občas nohu ruku. Napadlo mne, že by to mohla být vyhřezlá ploténka, ale to mi moc nesedí. Opravdu…
- Dobrý den, mezi pupíkem a prsy mám tak 6 jasně červených teček "zamének". Je to běžné? děkuji
- Dobrý den. Vyskytuje se běžně já klíční kosti jakýsi "obal"? Něco co kost chrání. Je to na obou kostech stejné. Není to právě bulka. Není to vidět. Je to jakási "zábrana" před kosti. Směřuje i malinko pod ní- jako kdyby nějaký úpon. Může o něco jít nebo se to tam má vyskytovat? Děkuji za odpověď.
- Dobrý den, Chtěla bych na vás obrátit s otázkou popřípadě názorem nebo zkušenostmi. Moje situace se má tak, že jsem v 10 měsících prodělala 2 operace kolene, poprvé se řešil utržený křížový vaz, který se zoperoval, po 10 měsících následovala reoperace (stal se mi další úraz) a plastika s dárcovským…
- Dobrý den. Mohou se běžně vyskytovat vespod jazyka (v jeho okolí - vedle uzdičky vespod) různé malinké červené ''tečky'' či vystouplé ''flíčky'' - je jich zde okolo 5. Nijak nebolí, nevadí. Je to běžné? Děkuji za odpověď.
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: