Dobrý den, už kolem týdne mě trápí něco, co vypadá jako ekzém v oblasti oka. Pupínky připomínají akné či ekzém, místa jsou zarudlá a pupínky přímo u horního víčka nepříjemně svědí.
Před několika dny jsem měla oči zespod zarudlé, myslela jsem si, že se jedná o zánět, koupila jsem kapky a zarudnutí po asi týdnu vymizelo. Teď se ale objevilo toto - jen na jednom oku. Co to může být? Děkuji za odpověď.
z Vašeho popisu nelze jednoznačně říct o jaký problém se jedná, ale takto může vypadat i virový zánět. Doporučuji Vám tedy kontrolu u očního lékaře.
Přeji hezký den.
Přeji hezký den.
Dobrý den, určitě se objednejte na oční, toto se na dálku těžko řeší.
Obdobné otázky
- Dobrý den je mi 11.let a už od 28.prosince 2019 mám příznaky nádoru hrtanu nikomu jsem to neřekla a mám strach že se už neviléčím. Je mi jedenáct a chci si užívat života prosím o pomoc. Děkuji
- Dobrý den, chtěl bych se zeptat, v případě že by jednou v budoucnosti byla možnost (finančně dostupná) naklonovat si domácího mazlíčka, například psa, jakou část odebrat (sliny, chlupy...) a jakým způsobem to skladovat, aby to vydrželo třeba 20 let? Děkuji za odpověď na můj zřejmě trochu netradiční…
- Dobrý den, dnes jsem začala užívat furolin na infekci močových cest. Chtěla jsem se zeptat, zda si večer mohu vzít lék na alergii nebo na tento lék nemohu. Děkuji.
- Dobrý den, před dvouma měsíci jsem byla na pohotovosti vypukla u mě strach s kovin 19 koukala jsem na správu a ještě ten večer mě odvezli na pohotovost měla jsem navali bylo mi špatně a za tři dny jsem měla stejný problém a opět jsem byla na pohotovosti . Paní doktorka mě poslala na vyšetření komplet…
- Dobrý den! Posledních pár týdnů občas cítím nějaký tisk v krku, něco velmi oddáleně přípominájící knedlík v krku, ale není to ten pocit. Jako kdy by se něco v krku svíralo, muže se projevovat s různou sílou, stava se to asi každý den a trvá cca 1-5 hod. Žádnou alergií jsem níkdy neměla, žádné změny ve…
- dobrý den vyšetření MRI LS páteře. zajíždí se do tunelu celým tělem? děkuji
- Dobrý den chtěla jsem se zeptat na jeden problém který mě již dlouhou dobu trápí víte noc co noc nemohu usnout i když jsem unavená stále se také koukám na hodiny což dělám hodně často proto prosím o vaší radu
- Prosím jsou k dispozici bylinné preparáty na šedý zákal?Dají se sehnat. Děkuji.
- Dobrý den, Již měsíc se mi špatně dýchá nosem. Přijde mi jako bych neměla dostatek kyslíku v těle trpím anémii, ale nevím jestli je to tím.Také jsem celý den unavená a nepomůže ani káva. Bolí mě kvůli tomu i hlava a mám někdy pocit na omdlení. Prosím o radu co mám dělat a jestli má cenu chodit s tím…
- Dobrý den, je mi 21 let a přibližně půl roku mi občas (nejčastěji ráno) vytéká z levého ucha žlutá vodnatá tekutina, často s příměsí krve. Vždy cítím, jak se v tom uchu jakoby ta tekutina uvolní, tudíž se tam pak maličkem jemně poškrábu a pak mám na něm právě ty kousky krve a hnisu. Bolest ucha ani jiné…
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: