Dobrý den, ráda bych se na Vás obrátila s dotazem ohledně HA konkrétně ayreen. Má se začít používat
ráda bych se na Vás obrátila s dotazem ohledně HA konkrétně ayreen. Má se začít používat 1. den MS, no bohužel místo MS jsem měla spíše výtok a tak jsem vyčkávala se začátkem použivání, v jeden den to ovšem bylo o něco silnější a už jsem myslela, že je to normální MS a prášky začala užívat. No, bohužel to nebyl ten případ a výtok do pár dní skončil. Pro jistotu jsem si dělala i těhotenský test a ten vyšel negativně. Takhle slabou mentruaci přikládám hlavně stresu ze školy, kvůli kterému mám obecně cyklus nepravidelný (někdy mám ms za 24 dní a někdy až 35 dní). Proto bych se ráda zeptala, od kdy je HA jakožto ochrana proti početí účinná ? Nebo zda je lepší po celé první plato používati kondom?
Děkuji za odpověď.
Děkuji za odpověď.
Doporučil bych po první cyklus uživání ( když nevíte přesně, zda jste začala v první den) doplnit ještě jinou metodu antikoncepce a teprve ve 2. cylku, pokud se dostaví menstruace bych se na tabletky spolehl. Nedostaví-li se menstruace navštívil bych gynekologa. Je -li vše v pořádku měl by se nastolit pravidelný 28mi denní menstruační cyklus
Pokud není jisté, že v době zahájení užívání se skutečně jednalo o menstruaci, doporučil bych dodatečnou ochranu ještě minimálně 2 týdny, ale lépe do nástupu prvního krvácení PO DOBRÁNÍ prvního plata.
Pokud je AK nasazena na začátku menstruace, je účinná ihned.
Pokud je AK nasazena na začátku menstruace, je účinná ihned.
Obdobné otázky
- Prosim o pomoc me 2mesicni dite nemelo stolici jiz ,9dni je kojene jine potize nema mam ject do NEMOCNICE ma detska lekarka ma dovolenou dekuji
- Dobrý den, je možné v České republice udělat test Lipiview/ meibografie ? Děkuji
- Dobry den pred par dny jsem mela otazku ohledne cervenych,suchych a supinatych fleku na krku,okolo usi a vlasu a odpovedeli jste mi ze by se melo jednat o seborreu a mela bych mazat kordikoidy,mykotiky nebo dermakosmetickymi kremy ci kremy s prisadou DS. Chtela jsem se zeptat kdyz mi postaci jen mastnymi…
- Dobry den mela jsem dotaz ohledne suche supinate kuze a odpovedeli jste mi ze trpim sebborerickou dermatitidou. Kdyz se mi objevi je nutno mazat to temi kortikoidy nebo dermatokosmetickymi kremy s prisadou DS nebo staci treba krem olivovy kdyz mi to pomuze? Radeji se ptam abych neco nepokazila a spis…
- Dobrý den. Prosím o radu. Snad celý život mám pernamentně popraskané nehty u palců nohou ze strany. Boty střídám a mám v nich i dostatek místa. Problém je stále stejný, nezhoršuje se, ale ani nelepší. Nebolí a zkracování je také v pořádku. Poraďte prosím co s tím mohu udělat. Předem děkuji za odpověď.
- Dobrý den, už mě pár měsíců trápí tep v levém uchu synchronní s tepem srdce. V normální poloze nic neslyším. Jen pokud se například ohnu, zakloním hodně hlavu, otočím hlavu, udělám prudký pohyb.Tak po určité době to začne tepat. V rovné poloze to vymizí. Zkoušel sem si v normální poloze stlačit krk…
- Dobrý den včera byl na zubní chirurgii, kde proběhla exktrakce 8 zubu vpravo dole. Vše bez komplikací. V současné chvíli nějaké velké bolesti nemám. Avšak v puse stále cítím velice divnou pachuť, mírný zápach a pořád se i po 24 hodinách od zákroku v ústech objevuje malé možné množství krve (po vyplivnutí…
- Dobry den, chtela bych se zeptat jaky je Vas nazor na Lipiflow terapii sucheho oka? A zda je tato terapie lepsi nez IPL terapie? Po IPL terapii (bez exprese zlaz) jsem mela bolesti vicek ktere trvaly 2 mesice. Dekuji.
- Dobrý den, chci se zeptat můj přítel není schopen vstát do prace budim ho 3x, 4x, 5x kdykoli prijfu do loznice tak zase spi, musím ho i budit aby vypnul budík. Ma to dlouhodobě. Je nějaká možnost s tím něco udělat ?
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: