Dobrý den, prožívám něco s čím si nedokáži poradit. Jsem Lesbička mám manželku a společně máme 2 děti. Problém je v tom že jsem neskutečně žárlivá. žárlím i na děti a snažím se je odehnat uklidit do pokoje, abych byla pouze s manželkou. Každý je pro mě narušitel. A stačí že vycítím sebemenší nebezpečí stačí že si s někým píše a já nekontrolovatelně udělám scénu a pokud manželka nepřistoupí na mé podmínky a hada se se mnou graduje hádka do extrému že v tu chvíli začnu vyhrožovat že si něco udělám či něco rozbiju nevím proč nikdy bych si na život nesahla ale v té situaci to že mě prostě výletí a nejde to zastavit. Když se situace neklidní tak se mi začne špatně dýchat a dvakrat se stalo že jsem ztratila vědomí. Dnes je to 3 den co manželka odešla žít ke své sestře čemuž se ani nedivím a řekla že do té doby než se to změní mě nechce vídat ani znát. Já nevím zda dokáží tento problém překonat sama či vyhledat psychiatra, psychologa.. Chci vše napravit a samozřejmě nepřijde o rodinu dětem se plně věnují a snažím se o změnu děkuji za odpověď
1 odpověď
Dobrý den, to je na hlubší povídání. Doporučuji psychoterapie, kdyžtak se můžete objednat i u mně: andreadutkova@seznam.cz. Zdravím A.Dutková
Získejte odpověď díky online konzultaci
Potřebujete radu odborníka? Rezervujte si online konzultaci: všechny odpovědi obdržíte z pohodlí domova.