Dobrý den prosím pane doktore beru tyto léky ráno twynsta 80/10 mg, palgotal 75/650mg, diclofenac duo 75mg, nebilet 5mg, janumet 50/850mg, omeprazol stada 20mg, odpoledne palgotal 75/650mg, omnic cotas 0,4mg a večer palgotal 75/650 caltrate 600/400lU diclofenac duo 75mg a janumet 50/850 účinkují tyto léky tak jak mají nebo se mezi sebou perou že jeden lék znemožní účinek toho druhého děkuji
Dobrý den, berete hodně léčit na zánět/ bolesti - Palgotal 1-1-1, Diclofec Duo 1-0-1. Palgotal obsahuje tramadol, který může mít nežádoucí účinky - potíže se spaním, zácpou, poruchu močení a další.... Diclofenac Duo je nutné brát 1x denně pro riziko krvácení do žaludku a střev. V Caltrate je vitamín D, ten se ale na lačno (berete večer) mnohem hůře vstřebává. Potřebuje ke vstřebávání jídlo.
Zajděte za praktickým lékařem nebo klinickým farmakologem k úpravě léčby, tak aby Vás nepoškozovala.
S pozdravem
S pozdravem
Obdobné otázky
- Dobrý den, je při podezření na serotoninový syndrom nutná návštěva lékaře? Mám zvýšenou dávku Zoloftu na 200 mg a od soboty zvracím, mám bolesti hlavy, tachykardii, potím se a mám problémy s dýcháním. Léky jsem přestala brát.
- Dobrý den, chtěla bych se zeptat když má přítel závrať a začne se potit a musí do sebe dostat co nejvíce cukru, mohlo by se jednat o cukrovku nebo jinou nemoc? K doktorovi jít nechce tak se musím poptat takto. Děkuji za odpověď
- Dobrý den,prosím mohu se zeptat,jestli je možné chytit nějakého bacila do krku od partnera,který si nečisté zuby?děkuji předem za odpověď
- Dobrý den, mám problém s pupíkem, vytváří se mi v něm zapáchající "tekutina" myslela jsem, že je to z potu, ale děje se to i v klidu. Mám strach co to může být a stydím se za to
- Otec má narazenou ruku můžu použít Aulin gel,když pravidelne bere tyhle léky (Eliquis,Nakom,Thiamin,Dekapine Chrono,Acidum folicum,Lokrem,Sortis).Předem děkuji za odpověď.
- Dobrý den, chtěl bych se zeptat 14.2. jsem měl pozitivni PCR test a absovolal jsem domací izolaci, pátek 18.2, kdy mě měla končit izolace (neměl jsem žádné příznaky 2 dny před koncem izolace) jsem šel znova na PCR test, abych si potvrdil jestli jsem negativní, ale test mi vyšel znova pozitivní - znamená…
- Dobrý večer, můžu se zeptat coje to když se necítím svá mam pocit ze odpadnu a vždycky večer začnu brečet a mám divné myšlenky?
- Dobrý den. Já mám otázku zda je možné aby někdo měl ADHD, Aspergerův syndrom a bipolární afektivní poruchu?
- Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně diastázy, četla někde článek o tom, zrovna mi to odpovídá mému problému. Špatné držení těla, bolesti zad a vystouplé břicho. Nevím, na koho se obrátit. Zda je potřeba chodit na fyzioterapii nebo zajít k lékaři. Prosím o radu, jak se s tím dá udělat a co pomůže.…
- Dobrý den. Našel by se v Brně psycholog/ terapeut, který se již setkal s termínem “Maladaptive Daydreaming” a ke kterému bych nejenom kvůli tomuto stavu mohla docházet? Zatím jsem se nesetkala s nikým, kdo by věděl o čem mluvím. Děkuji
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: