Dobrý den, přítelkyni se dělají velké modřiny po těle. Ze začátku byly malé ale po čase se začaly
přítelkyni se dělají velké modřiny po těle. Ze začátku byly malé ale po čase se začaly tvořit častěji a mnohem větší. Už byla na několika vyšetřeních ktera měla normální výsledky, kromě hematologie kde je nejbližší termín až letní mesice. Je to akutní případ ale ve 3 nemocnicích ji nebyli schopní vzít dříve a čím dál více se to zhoršuje a psychicky je na tom přítelkyně dost špatně. Nevíte co by to mohlo být?
tvorba velkých modřin rozhodně vyžaduje hematologické vyšetření, neboť by se mohlo jednat o poruchu srážlivosti krve. Z Vašeho dotazu bohužel nelze posoudit, o jaké onemocnění by se mohlo jednat. Doporučil bych, aby praktický lékař vyšetřil krevní obraz s diferenciálem a základní vyšetření na krevní srážlivost (aPTT, PT), v případě, že dosud nebyla provedena. Termín vyšetření na hematologii až na letní měsíce považuji za nedostatečný. Pokud Vás nejsou schopni vzít na spádové hematologii, doporučuji kontaktovat centrum, pod které bydliště Vaší přítelkyně spadá (nejčastěji jde o fakultní nemocnice). Přeji Vaší přítelkyni, aby vše dobře dopadlo. Se srdečným pozdravem L. Smolej
Obdobné otázky
- Jsem babička dětí,kterýn matka zakazuje se mnou se stýkat.U psychiatričky matka tam docházela/mi bylo řečeno,že s dětmi mluvila a děti ke mě jako babičce chtějí/návštěvy/.Matka se to dověděla a děti převedla k jiné ordinaci.Nyní se soudíme o návště vy dětí 2hodiny za 14 dnů.Prý nyní děti návštěvy/procházky/se…
- Dobrý den, můžu pokládat telefonicky dotaz danému lékaři ohledně změny léčby u svého rodiče (seniora), kterou provedl při běžné kontrole? Tj. proč provedl změnu dávkování jednoho léku a proč změnil jiný lék u vysokého tlaku? Děkuji za odpověď.
- zmenšení očních víček je potřeba PN a jaká je doba rekonvalescence?
- Dobrý den, prosím o váš názor na léčbu kloubů metodou Orthokine ? A zda je tato metoda schválena Ministerstvem zdravotnictví ČR. Velmi děkuji za odpověď
- Dobry den,boli mě rameno jde to od krku asi od krčni pateře . Už to trva tak půl roku.Jeden den to je lepsí,druhy pak horší..Kam mám zajít na vyštření.Na RTG jsem nebyla.
- Dobrý den chci se prosim zeptat, již 2 a půl měsíce mám zablokovaná žebra a hrozné bolesti, po 6 infůzích jsem byla u rehabilitačního lékaře který mi žebra zmobilizoval a i bederní páteř odblokoval a esíčko. Po týdnu stále velké bolesti tak opět žebra a celou pravou stranu páteře od shora dolů 6x to…
- Dobrý den, minulý rok jsem prodělala operaci žlučníku laparoskopicky, pak jsem dostala do jizvy zánět a dva týdny ho léčila a nakonec cca tři měsíce na to se mi udělala kýla, kterou mi opět laparoskopicky v září 2017 operovali. Vše bylo v pořádku. Ted asi před dvěma měsíci jsem se necítila dobře a občas…
- Dobrý den. Před nekolika lety jsem měl úraz na horním rtu a dusledkem toho mi vznikla jizva, ktera me tahne. Prosim co delat aby mě jizva natáhla, nepichala a byla estetičtější. Děkuji za odpověď.
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: