Dobrý den, před 4dny jsem spolkla vařící maso, hrozně to pálilo,zapila jsem to hned pitím, ale od soboty mám citlivý jícen, polykání mi nedělá problém ani nemám bolesti,ale při průchodu jídla nebo teplého pití doslova cítím jak je to tam podrážděné až jakoby zúžene. Myslíte že to může být od toho horkého masa jeste podrážděné nebo mám raději hledat příčinu jinde? Dnes jsem byla u své lékařky a dělala mi výtěr z krku tak doufám že pokud by tam byl jiný problém výtěr to ukáže? Děkuji za odpověď.
Dobrý den, je to podobné, jako si popálíte sliznici v ústech, pokud konzumujete nebo pijete horké jídlo. Bude několik dní trvat než se obnoví nová sliznice. První pomocí je hned konzumovat studené tekutiny, aby místně došlo k ochlazení a odvedení tepla z poškozené tkáně. S pozdravem