Dobrý den. Před 3mi týdny jsem objevil 2 malé červení flíčky na žaludu penisu a trochu to svědilo. Když se to několik dní neztrácelo, navštívil jsem kožní lékařku, která posoudila, že se jedná o kvasinkovou infekci a předepsala mě 2x denně Pimafucort. Aplikoval jsem ho ale během cca 3 dnů se na žaludu objevlo více flíčků s mokvajícími povláčky a postihlo to i část předkožky. Ihned jsem opět navštívil lékařku a ta konstatovala, že se jedná o alergickou reakci na některou složku Pimafucortu a předepsala mě 2x denně Imacort a po jeho týdení aplikaci se pupínky ztratily ale zůstalo několik červených bledších flíčků, bez svědění. Paní doktorka stanovila, ať pokračuji v léčbě už pouze 1x denně týden a pak Imacort crm. vysadit. Poté aplikovat Imazol Plus krém 2x denně a na noc ev. Imazol krémpasta. Po zakoupení ImazolPLUS krém jsem v aktuálním přiloženém letáku zjistil, že se ImazolPLUS krém NEMÁ používat na žalud penisu (u Imazol krémpasty toto upozornění není). Jak mám pokračovat? Mám tedy ImazolPLUS krém vynechat a aplikovat pouze Imazol krémpastu? Děkuji za odpověď.
Na dohojení aplikujte Imazol pastu 2xdenně 14 dní,pokud by vysušovala aplikujte Canesten cr 2xdenně,nemydlete.Při recidivě vhodné pak odebrání stěrů a léčba dle citlivosti.Preventivně sedoporučuje zaléčit partnerku protiplísňové vaginální tbl a krémy jsou i volně prodejné.
Obdobné otázky
- Dobrý den, je mi 21 let a chtěla bych se zeptat na problém s kotníkem. Před nějakou dobou jsem špatně dopadla na kotník a druhý den mi natekl a bolel, tak jsem šla k lékaři, kde udělali rentgen. Nic se nenašlo a měla jsme si to jen chladit a mazat mastičkou. Ale teď po dvou měsících mě to stále bolí…
- Dobrý den,jaký zubař nebo zubařka v Chebu nebo Aši přijímají nové pacienty? Děkuji
- Dobry den, chtela bych Vas pozadat o tip na nejspravnejsi variantu matrace pro mou 3letou dceru. Chceme koupit jiz v 2m delce do "dospelacke" postele. Vim, ze ma byt co nejtvrdsi a bez zon - to snad ma jen molitan (myslim to bez zon), ale ten zase vhodny neni. Male deti nemaji mit ani zadne pametove…
- Dobrý den chtěla bych se zeptat mám od narození pigmentovou skvrnu na levé tváři chodím s tím na laser už několik let bohužel bez výsledku byla by možnost řešení plasticky odstranit děkuji za odpověď s pozdravem
- Dobry večer, strašně mě bolí zub ale nemám ZP, kolik by u vás stalo vytrhnuti nebo zubny kaz ? Prosím Vás pomozte mi, velmi to bolí. Děkuji
- Dobrý den, beru pravidelně antikoncepci Nyssiela, jsem před užíváním bílých placebo tablet a potřebovala bych, abych nedostala kvůli dovolené menstruaci, mám tedy místo bílých placebo tablet pokračovat v užívání růžových aktivních tablet? Děkuji za odpověď.
- Dobry den, pisi ohledne sveho zdravotniho stavu po porodu pred 1.5 rokem. Od komplikovaneho porodu me zacaly bolet kycle. Bolest vystrelovala z oblasti plotenek v pravo i v levo, smerem do trisla, pres hyzde, koleno az kotnik. Dale silna bolest svalstva okolo patere. Resila jsem to navstevou lekarky…
- dobrý den, dignoza vícežátěžové degenerativní změny C pateře s maximem v segmentu C5-C7,kde je sekundární stenoza páteřníhokanálu.a kombinované zúžení.C5/6 bilat.a C6/C7 bilat s tísněním kořenů C6 a C7 bilat.JIž rok mě bolí při určitých pohybech užívám pregabalin bez efektu.
- Může mít vyšetření MR negativní vliv na oční sítnici při vysoké myopii?
- Dobrý den mám velmi narušené sebevědomí, které mi často podrývala moje matka. Začala jsem často pít alkohol. Situaci přestávám mít pod kontrolou. Jsem samoživitelka
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: