Dobrý den, před 2 lety jsem si rozskrabala klíště, myslela jsem si že to je v pořádku jelikož samo později vypadlo. Později se mi začali lepit oči tak, že když jsem se vzbudila nemohla jsem je otevřít, poté se objevili problémy s krkem (bodavá bolest na pravé straně krku, poté zahlenění a pocit "knedlíku" v krku, u ORL lékaře ani na sonu krku nic neviděli a poslali mě domů,s krkem chodím po doktorech celý poslední rok a dívají se na mě jak na blázna už. Objevili se mi nové migrény a bolesti oka, obojí na pravé straně. Migrény nebo spíš ta bolest hlavy je jakoby mě někdo bodl do pravé strany spánku. Občas je mi i zle od žaludku ale nezvracim (to že jsem zvracela se stalo jen jednou) objevili se mi i křeče v nohách a bolesti rukou, které jsem neměla od cca 16ti let (momentálně je mi 22) mám problémy se spánkem, ale jsem pořád unavená, většinou chodím spát až nad ránem a nebo až večer po celém dalším dní beze spánku. Když ležím a jsem v klidu, cítím třes a cukání svalů v noze, když jsem na WC/nebo židli, objeví se i brnění nohou i když sedím necelou minutu. Také jsem vypozorovala nestabilnost chůze před cca rokem (občas se lehce motám). Před těmi cca 2 lety se mi objevili i malé pupínky a lehká vyrážka podobná koprivce, ale ta po cca 3-5 měsících zmizela, při škrábání to svědilo nebo až pálilo, mmq stálé problémy s kůží např na loktech, kde je kůže jakoby zvrasčilá, před 2 lety jsem měla 2 měsíční migrénu, objevuje se i teď když je léto ale netrvá tak dlouho, spíš po probuzení. Mám podezření na boreliózu. Mohly by tyto obtíže odpovídat borelióze, nebo byste doporučil zaměřit se spíše na jiné příčiny?

0 odpovědí