Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně problému s okem (žena, 23 let). Zničehonic se mi v zorném poli levého oka objevil klikihákovitý útvar, z nějž vycházela záře. Přidal se také pocit zmatení a malátnosti. Po chvíli jsem také měla pocit, že ztrácím periferní vidění v levém oku, postupně se mi na levé straně zorného pole ztmavovalo vidění. Problém odezněl cca po 10 minutách. Nikdy jsem tento problém neměla, nenásledovala ani nezvladatelná bolest hlavy, pouze jeden bolestivý „výboj” po odeznění symptomů v oku a od té doby jen tupá bolest v oblasti očí, nosu a čela. Je nutné jít na vyšetření? Pokud ano tak na jaké oddělení? Nebo se může jednat pouze např. o reakci na extrémní teploty apod.? Děkuji a přeji hezký den.
0 odpovědí