Dobrý den, potřebuji poradit co dělat.. před rokem jsem poprvé ochutnala omítku, od té doby si nemohu pomoct a musím ji jist pořád. I když se snažím na to nemyslet, nedělat to, bolí mě z toho i zuby, ale když na mě ta chuť přijde nemohu se ovládnout. Všude ve zdi mám díry, je to hrozné. Můžete mi prosím poradit co dělat ? Jak se toho zbavit ? Děkuji
Dobrý den, jedná se o tzv. pica (pika) syndrom a za tím se může skrývat nedostatek minerálů a stopových prvků. Nebo změny hormonů v těle. Zajděte určitě za praktickým lékařem. Může se zatím skrývat např. chudokrevnost.
S pozdravem
S pozdravem
Obdobné otázky
- Dobry den, mam takovy problem .. je mi 18 let a od cca 15-16 let se mi z niceho nic zacne motat hlava, vetsou to byva ve vetsich obchodech, nekdy i venku a z niceho nic jdu ...motani hlavy, zavrate, nekdy se musim i zastavit ,protoze mi prijde ze bych mel zkolabovat. Nebyla by rada? predem moc dekuji…
- Dobrý den, mám takový problém. Bohužel jsem byl moc opilý a napil jsem se z flašky alkoholu od bezdomovce. Nevím co v tom bylo, a bezdomovec nevypadal až tak hrozně. Hrozí mi nějaká nemoc? Děkuji
- Dobrý den,během svátku jsem chytla zrejme akutni zánět dásní.Bolest je řezavá až pálivá,objevil se i otok který po ledovani ustoupil.z vnitřní strany úst jsou bile povlaky i na dasnich.Poradite co na bolest prosím?Vyplachuji Corsodylem moc nepomaha.Beru zatím ibuprofenem na bolest.Děkuji za odpověď.
- Dobry vecer, dceri je 23 let, 2x az 3x do tydne trpi nekontrolovatelnym obzerstvim, sni vsechno a je jako smyslu zbavena, dokud ji neni zle, mam obavu, ze je to nervoveho puvodu, nemohu ji prinutit k lekari, dekuji
- Dobrý den, je prosím možné, že když jsem měla zlomené obě kloubni hlavice čelisti s dislokací a nedošlo k repozici, pouze k zafixovani bez repozice, že díky tomu mám stále problémy? Děkuji
- Dobrý den, mohu užívat léky Twicor, když neberu žádné jiné léky na cholesterol? Protože jsem se dočetl v příbalové informaci, že tyto léky nejsou vhodné pro zahájení léčby vysokého cholesterolu. Moje celková hodnota cholesterolu je 6,6. Předem děkuji za odpověď a přeji hezký zbytek dne
- Nehojí se mi odřené koleno v místě ohybů vždy když se vytvoří strup tak jak vztanu nebo se pohnu praskne
- Dobrý den mám doma pozitivního člena rodiny. Na covid a zdilim sním domácnost je možné abych chodil normálně do práce děkuji za odpověď
- Dobrý večer chtěla bych se zeptat. Je mi 19 let, žiju a mamkou. Všimla jsem si že poslední dobou skoro pořád brečím,nesmeju se ,s nikým nemluvím jen s rodinou. Vzdy se rozbrečim když po mě mamka zařve,nebo se jí něco nelíbí,nebo něco udělám špatně. Rozbrečim se i když si vzpomenu na minulost, vůbec nemám…
- Mám horečku 39 jíž 3 dny, co stím? jsem schopen to vyléčit doma nebo musim navštívit lékaře?
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: