Dobrý den. Poslední dobou se cítím hodně unavená a bez energie, mám problémy s pamětí a soustředěním. Beru různé vitamíny, ale přijde mi to bez efektu. Sportuji a snažím se žít zdravě. Byla jsem na krevních testech jako samoplátce a tak se ukázaly zvýšené Lymfocyty a snížené neurofily. Mohlo by to mít něco společného? Případně čím by to mohlo být? Děkuji a přeji hezký den XXXX.
Dobrý den, nepíšete další informace o Vašem zdravotním stavu (chronická onemocnění) a životním stylu (ponocování, práce na směny, nadměrný a dlouhodobý stres). Možná že tam je odpověď na únavu. S pozdravem
Obdobné otázky
- Horečky od vcera ktere nejdou pod 38 v noci pres 39, kašel, rýma
- Dobrý den, mám podezření na prorůstání osmiček, ale kromě bolesti dásní při kousání nemám žádné další příznaky. Může se jen s bolestí jednat o zánět a měla bych navštívit lékaře, nebo mám zatím počkat, jestli bolest sama nezmizí? Děkuji předem za odpověď.
- Dobrý den. Máme problém s otcem. Poslední dobou velmi ztratil na váze, přinejmenším několik týdnů má častý průjem, v posledních týdnech má nateklé hohy teď už má nateklá nohy od kolen dolů, moc nejí, a zdá se mi, že má zvětšené břicho. Já se obávám že je to rakovina a už jaksi hodně zanedbaná ale on…
- Dobrý den, byla mi diagnostikována osteoponie a předepsán Videmel Forte. Vzhledem k vyššímu množství vápníku v krvi bych si jej měla během užívání léku nechat kontrolovat. Jak často mám docházet na rozbor krve? A měla bych si nechat kontrolovat i množství vápníku v moči? Děkuji. Prokešová
- Dobrý den, Je mi 18, jsem ve třeťáku na střední škole. Nevím jak dál. Od prváku to se mnou jde z kopce. Rapidně se mi zhoršily známky, což vede k ještě většímu stresu. Vloni jsem začala mít tělesné příznaky, nejčastěji motání hlavy. Pořád se mi chce brečet a mám takovou depresivní náladu někdy až paniku.…
- Dobrý den mám syna 3 a půl roku má problém ze stolici než chodil do školky tak chodil na záchod kakat a jak je ve školce tak pořád kaká do trenek a neřekne že chce jít na záchod takže perem 5 deně a trvá už to 1 měsíc děkuji
- Dobrý Večer . Jmenuji se Pavel a je mi 31 let. Nedávno se mi přihodil zvláštní záchvat ..., při sezení jsem se zvedl a zničeho nic přišla zvláštní shoda události ( sevření hrudníku ,bolest v zádech,vystřelování bolesti nalevo nad prsou u podpaží,cukání v pravé ruce , neschopnost se nadechnout , nával…
- Dobrý den, může otec vyžadovat přítomnost u výsledků ze sezení s psychologem u čtyřletého dítěte?Je s matkou rozveden. Je dítě u psychologa samo,aby nebylo ovlivnitelné v odpovědích matkou? Děkuji předem za odpověď.
- Beru Ospen 1,5 Miu na angínu a omylem jsem 2 dny brala místo 1 tablety po 6 hodinách tablety 2. Může to mít nějaké negativní dusledky? Jak pokračovat v dávkování?
- Zdravím, už půl roku řeším bolest v okolí levého třísla/spodní části levého bricha. Jde o to, že pokud udělám určitý druh pohybu, tak zničehonic to v těle začne bud škubat v dané oblasti břicha, anebo při zatnutí v oblasti třísel (např.skluz na míček na levou stranu po antuce) tak začne bolest v tříslech,…
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: