Dobrý den, obracím se na Vás s radou týkající se sexuálního života. Přítel (35 let) má sexuání problém, jenomže je šíleně uzavřený a stydlivý, takže odmítá jít k lékaři. Celý problém je v tom, že při souloži nevydrží dlouho a asi po 3 minutách sexu dojde k jeho orgasmu. Nedokáže jej oddálit, i když zkouší sex pozastavit, změnit polohy, dá si pauzu, ta chtíč je prostě silnější a sex je opravdu velmi krátký. Trápí nás to oba. Tento problém mu trvá už velmi dlouho, min. 15 let :( Nikdy jej z ostychu ale neřešil. My spolu takto žijeme 6 let. Asi je jasné, že bez nějakého lékařského vyšetření není jednoduché říci v čem je problém, ale dokáže nám někdo poradit, v čem by mohl být problém, jak jej zkusit odstranit nebo co obnáší vyšetření? Děkuji mockrát za rady a názory. Pěkný den všem přeji.
1 odpověď
Dobrý den, u Vašeho přítele popisujete potíže charakteru předčasné ejakulace. Tento problém se dá řešit v ambulanci sexuologa. Po vyloučení organické příčiny je možné doporučit několik možností terapie ev. jejich kombinaci. Medikamentózní terapii, aplikaci lokálních znecitlivujících přípravků, sexoterapii, trénink oddálení ejakulačního reflexu. Léčba je většinou úspěšná, je však třeba pacienta vyšetřit a léčbu doporučit dle individuálních potřeb klienta.
Získejte odpověď díky online konzultaci
Potřebujete radu odborníka? Rezervujte si online konzultaci: všechny odpovědi obdržíte z pohodlí domova.