Dobrý den, obracím se na Vás s jistým problémem. Trvá to už asi 3 týdny, kdy při sexu partner náhle ucítí pálení a štípání na penisu. Když sex přerušíme, má ho hrozně oteklý a zarudlý. Po umytí pálení přestanr až do dalšího sexu. Já žádné potíže nemám, zkoušeli jsme se oba mazat mastí Clotrimazol, zda problémy ustoupí. Bohužel se nám problém nepodařilo vyřešit. Pohlavní styk jsme na dva týdny úplně přerušili v době když jsme se mazali. Zkoušeli jsme to včera a měli stejný problém jako před 2 týdny. Už mě nenapadá co by to mohli být, a kam by přítel ev. měl zajít. Předem děkuji za odpověď.

1 odpověď

Dobrý den, dle Vašich uvedených informací se nejspíše jedná o infekci, ev. alergickou reakci. Clotrimazol je antimykotikum a nepokryje celé spektrum možných patogenů. Bylo by vhodné, aby jste oba navštívili specialistu k vyšetření a ev. odebrání stěrů, Vy na gynekologii, přítel na urologii nebo sexuologii. S pozdravem, Pavel Tomeš

Získejte odpověď díky online konzultaci

Potřebujete radu odborníka? Rezervujte si online konzultaci: všechny odpovědi obdržíte z pohodlí domova.