Dobrý den, občas se mi na rukou objevují malé (max. 1 cm) žluté fleky. Vždy ale pouze jeden flek a po cca dvou dnech zmizí. U lékaře jsem byl na krvi, protože mě píchalo v pravém podžebří, tak mi byl udělán rozbor z krve. A paní doktorka mi řekla, že mám tučné játra, ale nic jiného nenašla. Souvisí tyto fleky s tím, že můžu mít tučná játra ? Kuřák nejsem.
Předem Vám moc děkuji za odpověď.
Předem Vám moc děkuji za odpověď.
Dobrý den, flek na ruce je nutné vidět. Můžete si jej také vyfotit a zajít za praktickým lékařem. Ztučnění jater většinou souvisí se životním stylem: nadváha nebo obezita? špatná strava s převahou cukrů a tuků? kouření a alkohol? S pozdravem
Obdobné otázky
- Dobrý den.Už asi mĕsíc mĕ trápí bolest nad levým prsem.Na jednom místĕ i na dotek.Při nádechu i výdechu to také dost bolí.Myslím si,že to bude od páteře neboť trpím na bolesti zadové,ale dost mĕ polekalo,že to začlo bolet i ve předu hned u klíční kosti což je dost blízko u srdce.Dĕkuji za odpovĕď.
- Dobrý den, asi před týdnem se mi na jazyku udělal flek, který se stále rozšiřuje, cítím nějaká ložiska při polykání. Jsem občasná kuřačka. Jazyk nekrvácí. Máte nějaké tušení, co to může být? Mohu s tímto problémem zajít na ORL?
- Dobrý den, již několik měsíců mám svíravé bolesti a tlak na obou stranách pod žebry. Bolesti nejprve začaly na levé straně, přičemž CT vyšetření břicha nic neodhalilo. Nyní mě bolí již na obou stranách. Můžete mi poradit co s tím? U lékaře jsem si připadala jako simulant. Předem děkuji.
- Dobrý večer, moje přítelkyně je těhotná a má teď teplotu 38°C dal jsem jí paralen, může teplota ublížit plodů?
- Dobrý den, kamarád si probodl ruku při padu. Ránu jsme ošetřili, ale dnes se mu udělala dlouhá modrá skvrna. Od zápěstí až k loktu. Copak to prosím muže byt?
- Dobrý den, zhubla jsem během dvou měsíců 6 kilo a neudělala jsem pro to vůbec nic. Byla bych za to ráda ale jsem tři roky po druhém porodu a do této doby se mi nepodařilo zhubnout nic. Mám tedy obavu jestli je to normální nebo navštívit lékaře. Děkuji
- Dobry den mám dotaz uvolnil se mi horní mustek jestli se to da znovu zpatky připevnít? děkuji
- Dobrý den, cca před měsícem po dlouhodobém cvičení jsem byl poměrně dost unavený. Poslední den jsem cítil poměrně velké vysílení, jak fyzické, tak psychické. Odpoledne jsem byl s rodinou na procházce a jakoby na mě padla taková mlha. Začal jsem mít pocit ztráty radosti a motivace. V jednu chvíli mi jsem…
- Dobrý den, manžel začal trpět depresi, nezlepšuje se to, spis naopak..za par dni jde k praktické dr na tetanovku.. mužů jako manželka zavolat jeho dr? Poprosit jiat téma nakousne, případně vyhodnoti a napíše léky. Manžel to řešit nechce i když mi sam rekl, ze ma deprese, špatne myšlenkyatd..ale ze to…
- Dobrý den, je mi 16 let, mám spálový bacil a doma maminku, která má po covidu slabé zdraví a nemusela by zvládnout jakékoli infekční onemocnění. Jaké rukavice je vhodné použít doma při manipulování s vypínači apod.? Mohou být látkové?
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: