Dobrý den. Nosím brýle na dálku a na blízko. Na dálku mám 2.50 a na blízko 3.50 dioptrie. Chtěl bych se zeptat jestli obě tyto vady jdou odstranit. Je mě 71 let. Dále bych zeptat kolik by to stálo. Děkuji

2 odpovědi

Dobrý den, Vaše dioptrie lze odstranit metodou operace - výměny nitrooční čočky s implantací víceohniskové IOL /multifokální či trifokální nitrooční čočky/. Cena operace se odvíjí od toho, jaká čočka bude zvolena a zda-li máte i šedý zákal a bude spoluúčast zdravotní pojišťovny. Na našem pracovišti je doplatek pacienta na takovou operaci jednoho oka od 18000,- výše. V případě Vašeho zájmu se Vám mohu věnovat na našem pracovišti a vše Vám vysvětlit, můžete se objednat ke mně osobně na pobočku Oftex v Pardubicích, Chrudimi nebo Hlinsku v Čechách. Naše pracoviště se specializuje na operace tohoto druhu. Konzultace je bezplatná, v případě dalších vyšetření jsme smluvním partnerem zdravotních pojišťoven, standardní vyšetření jsou u nás tedy hrazeny zdrav. pojišťovnami, na další vyšetření hrazená pacientem vždy předem upozorňujeme. K vyšetření u nás se potřebujete jen objednat a vzít si s sebou kartičku zdravotní pojšťovny, kartu pacienta z jiného pracoviště ani jiné písemnosti nevyžadujeme.

Získejte odpověď díky online konzultaci

Potřebujete radu odborníka? Rezervujte si online konzultaci: všechny odpovědi obdržíte z pohodlí domova.

Zdravím Vás.Souhlasím s kolegyní,výměnou nitrooční čočky.