Dobrý den, několik měsíců mě trápí každodenní únava, bolesti hlavy, závratě, pocity na omdlení, nevolnosti, bolesti žaludku. Léčím se s hypertenzí, tlak je normální, na ORL diagnostikovali vertigo bez klinických příznaků, s krční páteří jsem chodila na rehabilitace, bez efektu. Na neurologii se nic jiného nenašlo. Beru léky Deprex, Sortis, Triplixam, Omega 3, Nolpaza, Famosan, Gapulsid. Jsem v pracovní neschopnosti. Nejsem schopná fungovat pořádně ani doma. Nevím co dál....je mi 61 let. Prosím o radu, moc děkuji.
Dobrý den, doporučuji vyšetření u Vašeho praktického lékaře, který zná Váš zdravotní stav. Odborník často řeší jen svoje záležitosti. Určitě vhodné změřit tlak a provést i běžný lab. screening vyšetření krevního obrazu, vyšetření funkce štítnice a i hladiny vitamínu D. Na zdravotní stav může mít také vliv sezona - přechod zimy do jara.
S pozdravem
S pozdravem
Obdobné otázky
- Dobrý den, jsem po drobné CMP. Navíc mě zradila bederní páteř. Ucpání cévy mi postihlo pravou stranu. Nyní, když jsem se "postavil na nohy", tak jsem zjistil, že jsem slabý, jak moucha a nohy se mi třesou jako malému psovi. Nejsem schopný se z podřepu dostat zpět do stoje. Přitom před těmito událostmi…
- Dobrý den, pod prsem se mi objevil nejdriv takový pupinek růžový, postupně začal hnisat, a začal se trochu zvětšovat. Prso nějak neboli. Bolí jen když se tam vytváří nový hnisavy zánět. Nevím zda se jedná o něco vážného nebo jen opruzenina? Děkuji
- Dobry den, již měsíc žiju ve velkém stresu, mam rostrousenou sklerozu a poslední dva dny me bolí hlava a je mi špatně od žaludku. Myslíte, ze to muže byt tim stresem? Obcas si dam neco sladkeho, ale snazim se jist i nejakou zeleninu. Piji dostatečně. Dekuji
- oteka mi pouze levy kotnik, co s tim mam leceny vysoky tlak
- Dobrý den je mi 70 let - dotaz mohu odmítnout přeočkování na tetanus? Vždy jsem měl veliký problém , kdy mi bylo zle a problém s dýcháním - jsem alergik . Psal jsem několik dotazů a každý jiná odpověď. Děkuji Robert
- po užívání léků"trexan"byla naměřena zvýšená hodnota jaterních testů,následně byt tento lék vysazen.Máto nějaký vliv na zdraví?
- Dobrý den, je mi 39let a před měsícem jsem měla vysoké horečky a zánět vedlejších dutin s hodnotou CRP 160 (měřeno 4.den nemoci). Antibiotika zabrala, ale stále se cítím velmi unavená a slabá. Je taková hodnota normální? Nesignalizuje nějaký další problém? Děkuji.
- Jak moc je nutno při infekční mononukleóze omezit sůl?
- Dobrý den, Zaměstnavatel mě tlačí do udělání si řidičského průkazu. Sám ale vím, že řízení mi způsobuje nemalé psychické problémy, což jsem si ověřil při jízdách v autoškole. Je možné od lékaře získat papír, ve kterém se uvádí, že nejsem schopen řídit vozidlo? Případně jaké důvody jsou adekvátní…
- Praskla pájka v kovovém (pozlaceném) můstku. Můstek je možné sejmout, připájet a nasadit zpět. Můžete mi někdo doporučit lékaře, který tuto práci umí?
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: