Dobrý den,nějakou dobrou mast na popálení 2stupně ,je to zarudlé a puchyř už slezl
Dobrý den, doporučil bych HemaGel, Infadolan nebo panthenol. Vzhledem k puchýřům byste měl ale ošetřování provádět co nejvíce sterilně - tedy jistě bych doporučil ošetření lékařem.
S pozdravem
S pozdravem
Obdobné otázky
- Dobrý den, jsem v 11 tt a mám leidenskou mutaci (heterozygot). Ve druhém trimestru zvažujeme letět na dovolenou, jednalo by se o krátký let cca 3 hodiny. Mohu Vás poprosit o názor? Předem děkuji.
- Dobrý den, mohu na depilaci cukrovou pastou, když mám leidenskou mutaci (heterozygot)? Děkuji.
- Před rokem a půl jsem měla antibiotika, když jsem se léčila s angínou. U toho jsem konzumovala i alkohol. V tu dobu jsem žádné vedlejší problémy neměla. Chci se zeptat jestli z toho můžu mít nějaké problémy nebo to muže mít negativní dopad na moje zdraví? Děkuji
- Dobrý den, od dětství mám věčně studené nohy, i přes léto, nebo se naopak neskutečně potí. Ruce mám pořád v přiměřené teplotě. Nohy často studí natolik, že z nich jde chlad i do okolí, ale to je jediné stádium, kdy si vlastně všimnu, že studí. Je potřeba jít k lékaři? Popřípadě, co by to mohlo být? Nekouřím…
- Vážená paní doktorko, vážený pane doktore, jmenuji se Ivo a už několik let se soustavně věnuji studiu zpěvu, hlavně operního. S tím nepřímo souvisí můj problém. Mezižeberní svalstvo, zdá se, mám neustále aktivní (alespoň z poloviny), což může a nemusí být důsledek psychických obtíží v pubertě (je mi…
- Dobrý den,mám pásový opar a dostal sem antibiotika herpesin 400 mg 5 krabiček jednu sem ztratil sou po 25 tabletách.bude mi to stačit brát 10 dní 2 tablety po 4 hodinách?? Děkuji za odpověď.
- Moje paní zubařka je nemocná. Dlouhodobě.Měla mi nasadit korunky a už to nestihla. Co mám s tímto problémem dělat?
- Dobrý den, syn 9 let při léčbě antibiotiky se v noci nadměrně potí . Převlékám ho zhruba 5x za noc .Děkuji za odpověď Š.
- Dobrý den, je mi 20 let a po dvou až třech týdnech se opakovaně probudím s pálením a bolestí na hrudi. Pálení pak vždy do rána odezní, ale v noci je velmi nepříjemné a nemohu usnout. Nevíte, čím by mohlo být způsobeno? Děkuji
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: