Dobrý den. Může občasné hodně mírné brnění levé nohy něco znamenat? Je to i většinou když se dá noha přes nohu, noha se následně sundá a třeba 10-15 min poté to horně mírně brní. Může to být ateroskleróza? Tato noha již asi okolo roku občas mírně bolí. Není to ale nic hrozného. Může to být něco nebezpečného? Děkuji moc.
Může jít o zúžení cév,při chůzi by měla noho bolet,nutný UZ cévního řečiště DK.Dr Stehlík Josef Liberec
Obdobné otázky
- Dobrý den. Mohou vzniknout nějaké nemoci z občasné konzumace uzenin a tučné stravy, např. rakovina? Děkuji mockrát. Hezký den.
- Dobrý den, už měsíc bojuji s pisteli na kostrči a pořád žádná změna lékaři to jen vyplachuji betadinem a zatím operační zákrok se nekoná . Nemůžu ani chodit do práce protože dělám na poště kde třídíme balíky a jelikož mě při ohýbání to bolí a táhne tak moc nezmuzu. Chtěl bych se zeptat jak si zajistít…
- Dobrý den, už mě asi 10dni trápí jeden problém s hlavou, a nevím co to je nebo co s tím, je to složité popsat ale pokusím se o to. Už víc jak týden mám pocit v hlavě jakoby bych myslel furt do hlavy, jakoby to dělal mozek.. Nemůžu s tím nic dělat a nechce to přestat přijde mi že na něco furt myslím…
- Dobrý den. Jsem po lokální operaci křečovích žil. Užívám na ředění krve 1x denně Fraxiparine 0,4ml. Můžu si dát bílý vinný střik. Děkuji za odpověď.
- Dobrý den, minulý rok v této době jsem prodělala zápal plic, asi před týdnem jsem se začala cítit špatně (kašel, zvýšená teplota, únava a bodání v levé plíci), doktorka mi dala antibiotika, ty mám již 3 den, ale bodání a bolest na plicích se stupňuje a mám trochu obavy, mohu požádat o radu?
- Dobrý den, Naše ratolesti mají momentálně neštovice. Já a moje žena jsme je již měli. Za dva dny se chystáme bez dětí na návštěvu, kde ale bude asi roční dítě. Moje otázka zní: jsem se ženou bacilonosič a ono roční dítě je v ohrožení nákazy? Nebo jsme vůči neštovicím naprosto imunní a ono dítě…
- Dobrý den. Mohou občasné bolesti na hrudi / žebrech znamenat onemocnění srdce? Bolest na hrudi odezní do 5 minut, na žebrech (konkrétně pod prsem - jednou za delší čas i pálivá bolest) do půl hodiny. Stává se to občas. Žebra více bolí při pohybu. Děkuji moc.
- Dobrý den, Již to budou dva roky, co jsem dostal facku do oka, kvůli které jsem zašel k očnímu lékaři, protože jsem měl pocit cizího tělíska a škrábání v oku. Doktorka mi sdělila, že s největší pravděpodobnostní se jedná o erozi rohovky a předepsala antibiotickou mast. Následně jsem s problémy…
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: