Dobrý den, můj syn bude mít za týden sedm měsíců a bohužel spí v noci čím dál hůře. Budí se co hodinu nebo co dvě hodiny. Dříve spal lépe klidně i 5,6,7 h v kuse. Ale od prosince se mu to zhoršilo a zkrátily se ty intervaly nočního spánku. tento týden už nespal ani tři hodiny v kuse v noci. Už si nevím rady. V lékárně mi poradili homeopatikum coffea cruda 9ch, 5 granulí před spaním. Už 4 noci to tak dělám a vlastně je to horší! V noci ho vždy uklidní moje náruč anebo láhev mléka. Snažím se ho uklidnit jinak a nebrat ho hned z postýlky, ale když to nejde, tak ho vzít musím. Dala jsem mu i homeopatii na zoubky,ale nevidím žádé zlepšení. Pediatricka nám řekla, že je zdravý a že je vše v pořádku a vlastně žádnou řadu neměla. Ale já jsem tím pádem úplně vyřízená. Neměli byste pro nás prosím nějakou radu, co vyzkoušet? Případně které homeopatikum? Budu ráda za rady. Děkuji

1 odpověď

Vyzkopušela bych Viburcol čípky nebo Sedalia sirup - obě homeopatika . Pokud chcete jít klasickou medicinou založenou na důkazech , myslím, že Radepur baby bude účinější.Současně ponechat dítě v klidném prostření, s malou lampičkou a při prvním pláči nebo vrtení neděalt nic!!! Děti mají jiný spánk.rytmus než my dospělí,pokud jej budete chlácholit, uptavovat přikrývku, proberete ho a bude to jen horší. Radím Vám nechat spát samo v místnosti, aby Vás tyto drobnosti nebudily.

Získejte odpověď díky online konzultaci

Potřebujete radu odborníka? Rezervujte si online konzultaci: všechny odpovědi obdržíte z pohodlí domova.