Dobrý den, mám žaludeční vředy 30let a problémy s tím spojené.Nemůžu nosit těžké věci,pracovat na směny a mám být v klidu,ne ve stresu,měla bych nárok na částečný důchod?
Dobrý den, zdravotní potíže posoudí posudkový lékař České správy sociálního zabezpečení, zda-li Vám vzniká nárok na invalidní důchod.
Důležitá bude historie Vašeho onemocnění a také čerstvé gastroenterologické vyšetření. S tím se pak obraťte pro další informace na svého praktického lékaře.
S pozdravem
S pozdravem
Obdobné otázky
- Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Doktor mi předepsal užívat 2 tablety denně nolpazy po dobu jednoho týdne, poté jednu tabletu po dobu 2 měsíců. Všudena internetu čtu dávkování a dobu úplne jinou. Můžete mi k tomu prosím něco říci? Děkuji.
- Dobrý den, trápí mě opakující se angíny a bolesti v krku, během 5 měsíců jsem byla nemocná 8 krát a brala 3x antibiotika (cefzil, augmentin, sumamed). Při poslední bolesti v krku po všech antibioticích mi výtěr na ORL potvrdil hemofila ve větším množství. Než dorazily výsledky, bolest již ustoupila,…
- Dobrý den Masturbuji třikrát až osmkrát denně, chci se jen zeptat zda je to nějak zdraví škodlivé. Děkuji S pozdravem
- Je mi lehce pres 30 let.Prodelal jsem prvni dnovy zachvat.Jeste behem zachvatu(v patek)jsem byl na odberu krve a na zaklade vysledku mi byl predepsany lek Alopurinol.Uz jsem to resil jen se sestrickou po telefonu.Nedostal jsem info ohledne hodnot kyseliny mocove v krvi,ohledne diety atd.,na " kontrolu"…
- Dobrý den, Je normální poznat rodiče podle zvuku chůze nebo je to vedlejší efekt traumat? Dělali následující věc všichni nebo jen já? Když jsem jako dítě udělala nějakou ránu/hluk omylem, tak jsem kolikrát řekla au aniž by mě to skutečně bolelo protože jsem věděla, že nebudou tak vzteky vyšilovat když…
- Dobrý den,poslední dobou mě pálí oba dva palce u nohou ( v noci ) u nehtu a přijde mi,že je mám i malinko ztuhlý. A přes den mě zase štípou a trochu i svědí paty. Co by to tak mohlo být? Je nutná návštěva lékaře? Předem děkuji za odpověď.
- Dobry den. Bydlime s babičkou, ma 99 let. Poslední dobou ma cca 1-2 dny v týdnu halucinace - vidí v místnosti ruzne předměty a sbírá je, vidí třeba různé brouky a hmyz, vidí osoby a mluví s nimi nebo slyší hrát hudbu či televizi, ikdyž je vše vypnuto. Pokud je v tomto stavu, tak ani v noci nespi, takže…
- Dobrý den, otázka ohledně Zinnat 500 manžel bere zinnat 3 den a na dlaních se mu udělala vyrážka bílé puchýřky s červeným ohraničením a loupáním kůže je to alergie na tento lék a má léčbu do pondělí než se dostane k praktikovi vysadit?
- Dobrý den, během měsíce jsem měla zánět močového měchýře, angínu léčenou penicilinem, a pak opět zánět močového měchýře. I po dobrání antibiotik mě nějakou dobu škrábe v krku a vzadu v krku mám růžové pupínky. Vše ostatní ale vypadá normálně. Mohlo by to být zase nějaké onemocnění, či se strachuji zbytečně?…
- Dobrý večer, často mě bolí hlava a beru panadol extra. Je to správné brát na bolest hlavy?
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: