Dobrý den, Mám takový problém: asi před dvěma lety postupně z odstupem v několik měsíců začaly bole

1 Počet odpovědí:
Mám takový problém: asi před dvěma lety postupně z odstupem v několik měsíců začaly bolet v oblasti loketních, ramenních, zápěstních a kyčelních kloubů, cítím větší únavu než dříve, bolest je mírná ale za většího zatížení zesiluje.
Nejsou viditelné příznaky zánětu nebo otekani.

Revmatologem ošetřen a nic neukazuje na to že je to revmatologie.
Navštíveno několik ortopedu, maximum obstřik kortikoidy a až to bude potřeba vyměnit kloub zavolejte.
Pri bolestech kyčelních kloubů byl jsem vyšetřen urologem, taký je vše v normě.
Praktik nechce vypsat žádanku na endokrinologie vysvětlují tim že podle krevnich testu štítná žláza je ok. Jediné co jsem dostal od praktika - žádanku na ambulanci bolesti.
Jsem úplně zoufalý protože za dva roky nemám žádnou diagnózu a mam bolesti.
Chtěl bych dostat radu jak mám postupovat dal?
U jakeho odbornika mám absolvovat vyšetření aby přijít na kloub te nemocí? Dostát diagnózu?

Děkuji vám předem a přeji hezky den.
MUDr. František Rolínek
Praktický lékař
Brno
Dobrý den, zcela Vás chápu. Někdy je těžké věci přijít doslova "na kloub" a někdy se musí v odstupu času i již jednou provedená vyšetření zopakovat - přimlouvám se hlavně za komplexní vyšetření revmatologem, interním vyšetřením. Ambulance bolesti je již to poslední, i léky na bolest, když se podávají delší dobu mají riziko nežádoucích účinků. Vaše potíže se mi nejvíce jeví jako "revmatologické". S pozdravem

• Vaše otázka bude publikována anonymně.
  • Vytvořte jednu jasně formulovanou otázku a buďte struční.
  • Otázku obdrží specialisté na tomto webu. Nikoliv pouze jeden konkrétní lékař.
  • Tato služba nenahrazuje konzultaci se zdravotníkem. Pokud máte potíže nebo akutní problém, navštivte svého lékaře nebo pohotovost.
  • Otázky týkající se konkrétního případu ani žádosti o druhé stanovisko nejsou povoleny.
  • Ze zdravotních důvodů nebudou zveřejněna žádná množství ani dávky léků.

Tato hodnota je příliš krátká. Měla by mít __LIMIT__ znaků nebo více.

Zvolte si odbornou specializaci lékařů, kterým chcete položit otázku
Použijeme ho k oznámení odpovědi. Nebude publikován online.