Dobrý den mám problém ten ze mám křeče v břiše a průjem včera jsem mel vajíčka je možný ze bych mohl mít salmonelózu? Pokud ne co to je
Dobrý den, to klidně může být - pokud vajíčka nebyla tepelně dobře upravena. Teď je ale důležitá dieta, přijímat dostatek tekutin a jako podpůrný prostředek můžete zkusit Tesectan Duo.
S pozdravem
S pozdravem
Obdobné otázky
- Necitim se dobre foma ani ve skole. Nemam ve skole zadne kamarady a doma se jen ucim nebo uklizim. Kdyz jsem doma na telefonu tak me rodice vynadaj.Mam stale negativni mysleni a spatne sny. Anna 12let
- Dobry den, chci se zeptat, uz asi 3 dny v kuse cely den riham a mam vetry. V zaludku mam take takovy divny tlak a po jidle se mi chce casto vykonavat potrebu ci zvracet. Muzete nekdo poradit co s tim?
- Dobrý den, chtěl bych se vás jen zeptat na tříselnou kýlu, už mam za sebou prodělanou tříselnou kýlu na pravé straně která byla provedena laparoskopickym zákrokem, o pár let později se mi udělala tříselna kýla ale na levé straně se kterou žiju už cca 3 rokem, byl sem s ní u chirurgického doktora a ten…
- V jakých případech se mohu sama objednat k psychologovi ?
- Dobrý den, nevím jak moc je tento problém typický, ale celý život mám panickou hrůzu ze zubařů, vlastně jsem snad u zubaře byl naposledy v 14 letech, kdy jsem se pokaždé cítil poníženě. Z toho asi pramení to, že jsem odmítal návštěvy zubařů i v budoucnu. Dnes je mi 28 let, mám zničené některé stoličky,…
- Dobrý den, chtěl bych se zeptat, co znamená rozšíření stěny střevní v části jejuna a zda se jedná o závažné onemocnění. Děkuji.
- Dobrý den, udělala se mě tvrdá bulka u hráze velikosti hrašku nebolestiva. Co by to mohlo být? Případně ke kterému doktorovi si zajít? nechce se mě ukazovat u praktického který mě stejně někam pošle. Děkuji za odpověď
- Dobrý den, delší dobu se léčím s poruchou příjmu potravy, mám nízké hodnoty draslíku v těle které jsou mi doplňované kalnorminem. Nedávno se mi na rukou udělal nejspíš ekzém. Říkala jsem si, že je to třeba občasným popíjením ciderů, tak jsem přestala pít alkohol. Vyšetření z krve má vše v pořádku, jak…
- Manželka neustále uklízí. Nikdy sa nevojdem do jej vzorca na čistotu. Ako jej pomocť ?
- Maminka upadla v koupelně na vanu na pravou stranu a straně jí to bolí. Neumím posoudit zda je to jen naražení žeber a nebo něco vážnějšího ale dvakrát se jí zvětšilo břicho a obávám se že může mít krvácení do břicha.Je pořád unavená a chce se jí hrozně spát. Prosím poraďte mi A. 1988
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: