Dobrý den, mám něco s trávicí soustavou. Mám reflux, jaký neutiší ani omeprazol, beru snad vše na žaludek, výsledek žádný (kinito, aloe vera, probiotika, pangrol, butyrát, omega 3, na začátku potíží jsem nasadila černé uhlí, výsledky krve normální, v zahraničí kde to začalo mi řekli, že to není z jídla) Ke zhoršení dochází k večeru, mám pocit zadušení slinami takže stále polykám, jakoby se mi svíral krk. Alergie na nic nemám, na psychiku už beru prášky jaké mi sedí. Občas ve spánku mám křeče břicha, vše co se mi děje odezní a zase přijde, třeba druhý den. Trvá to už více než 14 dní, trávení mám rozhozené, nezvracím ani nemám průjem, nevolno mi je několik hodin denně. Jím nyní šetřivou stravu. Nevíte v čem by mohl být problém? Necítím se že bych měla horečku, v krku mám jen čepy už asi třetí týden, jinak mě nebolí. Netuším s čím ten problém může souviset. Děkuji
Dobrý den. U refluxu by se měla vyloučit velmi častá příčina - a t je zánět žaludku. Tedy určitě byste měla mít gastroskopické vyšetření a s tím i vyšetření na přítomnost bakterie Helicobacter pylori. Aby se zjistilo, kolikrát k refluxu dochází - provádí se tzv 24hodinová pH metrie v jícnu. Pokud nepomohou režimová opatření, ani vhodné léky či jejich kombinace - přistupuje se i k operaci dolní čísti jícnu - začátku žaludku - kde se vytvoří takový svěrač, kterýpak brání refluxu žaludečních kyselých šťáv zpět do jícnu se všemi důsledky.
S pozdravem
S pozdravem
Obdobné otázky
- dobrý den chci se zeptat udělali se mi pupínky na noze malé červené a vodnaté jak na chodidlech tak na nartu...také bych chtěl podotknout že jsem byl v kontaktu s osobou co měla svrab ale je to už cca měsíc od doby co jsme se viděli takže nevím jestli sem to nechytil třeba...děkuji za odpověď
- Dobrý den, v ústní dutině a na dásních se mi vyskytuje bílý, lehce stíratelný plak, který připomíná takovej hustší sopel. Může se jednat o kvasinkovou infekci?
- Dobrý den, je mi momentálně 19 let (muž). Pubertu jsem měl již na základní škole v posledním ročníku - změnil se mi hlas, začalo mi růst ochlupení, ale v jiných aspektech těla jsem tento vývoj téměř nezaznamenal, jelikož jsem brzy přestal růst. Je pro mne obtížné nabrat svalovou hmotu, shodit váhu (91…
- Dobrý den chtěla bych se zeptat,beru elicia antidepresiva 5g jeden ráno jeden večer.stav úzkosti se mi zlepšil jen když mám měsíčky nebo plodné dny tak se mi ten stav zhorší po psychické stránce souvisí to nějak děkuji
- Dobrý den, je po TEP kyčlí vhodné dřepování? Informace se různí. Děkuji
- Dobré ráno, rád bych se informoval, jak urychlit proces hojení pokožky u kořene penisu a zároveň na jeho spodní straně. Abych nastínil situaci. Na výše popsaném místě se mi poprvé jednou ráno vytvořil větší, bílý beďar/puchýř. I přes zjevnou bolest sem se ho zbavil. Nicméně zůstala po něm ranka,…
- Občasná bolest močové trubice při zatlačení, zvedání ze sedu, námaze - ne při močení. Nachlazení, zánět? Děkuji.
- Zdravím, je mi 28 let , jsem zdravý a mám už 2 děti , a trápí mě můj penis , měří v erkci 14cm a při ztopoření 6cm je hrubý cca 3,5cm trápí už mě to hodně dlouhou .. z kámošu se každý chválí , že má 17cm a více co se týče velikosti a hrubosti. Já už nevím co mám dělat .. děkuji za zpětnou vazbu.
- Dobrý den, může se jednorázový obstřik ramene Mesocainemkombinovat s antidepresivy? LAMICTAL, NEUROL, XANAX, TRITTIKO, PREGABALIN? A NEŽÁDOUCÍ ÚČINKY INJEKCE. MOC DĚKUJI Za odpověď XXXX.
- Dobrý den, již nějaký čas mě trápí stažený krk po celý den, je to v oblasti od krku pod jazykem, hodně špatně se mi mluví, když mluvím a mám říci více vět je to jako by mě někdo dusil, jediné co jsem vysledoval tak když si zívnu, tak při tom jsem schopen říci pár slov, v pohodé, bez nějaké tlaku, dušení.…
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: