Dobrý den mám jit na test na THC z krve nebo z moci teď nevím a mel jsme vapo s obsahem nikotinu 12 mg zjistí to ten test ?
Dobrý den, test THC se dělá z moči nebo krve. THC je douho vylučováno i po posledním užití marihuany. Protože se THC ukládá v tucích a odtud se pomalu dostává stále a stále do těla. Nikotin jako takový se rachle vstřebává a v těle - ze slin nebo krve můžeme zjišťovat metabolity nikotinu - kotidin.
Přestaňte kouřit -jak cigarety a trávu a přestanete si tak otravovat své tělo, které Vám má jistě soužit ještě řadu let. Marihuana může způsobit toxickou psychozu a neměla by být proto předepisována ani lékaři. Kdy by si chtěl otravovat tělo jedy. Léčba závislosti je ale možná - informujte se u svého praktického lékaře.
S pozdravem
S pozdravem
Obdobné otázky
- Dobrý den, manžel je covid pozitivní, je cizinec a nemá zde praktického lékaře. Potřebuje vypsat neschopenku do práce, ale nikde ho nechti přijmout. Na pojišťovnu se nemůžeme dovolat. Jak v takovém případě postupovat? Děkuji.
- Dobrý den, Chci se zeptat , jsem po covidu a mám takový problém ze se mi chce po práci hrozné spát, ale když zavru oči a na chvíli se ztratim, tak se probudim a je mi zle od žaludku . A takhle se mi to stane třeba 5krat po sobě. Co to muže prosím být? Děkuji
- Dobrý den, Mám dotaz ohledně fyzioterapie,Trpim zavratěmi a blokády páteře A jakoby pocitem utlačování a bylo mi řečeno, že mám hrudní páteř jakoby víc dopředu, že by měla byt stočena dozadu(prohnuta) a chci se zeptat Jestli je možné pri tom posilovat s činkami s lehkým závážím a na jakou oblast ze…
- Dobrý den, prosím Vás o radu. Můj dospívající bratr má tak špatný vztah s rodiči, že je za ně už ani nepovažuje, neumí spolu komunikovat a mají nedostatku respektu a pochopení pro druhého. Otec by z jeho strany rád vztah zachránil a hledal s ním odbornou pomoc u psychologa, ale nevím jak tuto nabídku…
- Dobrý den prosím pane doktore beru tyto léky ráno twynsta 80/10 mg, palgotal 75/650mg, diclofenac duo 75mg, nebilet 5mg, janumet 50/850mg, omeprazol stada 20mg, odpoledne palgotal 75/650mg, omnic cotas 0,4mg a večer palgotal 75/650 caltrate 600/400lU diclofenac duo 75mg a janumet 50/850 účinkují tyto…
- Dobrý den, je při podezření na serotoninový syndrom nutná návštěva lékaře? Mám zvýšenou dávku Zoloftu na 200 mg a od soboty zvracím, mám bolesti hlavy, tachykardii, potím se a mám problémy s dýcháním. Léky jsem přestala brát.
- Dobrý den, chtěla bych se zeptat když má přítel závrať a začne se potit a musí do sebe dostat co nejvíce cukru, mohlo by se jednat o cukrovku nebo jinou nemoc? K doktorovi jít nechce tak se musím poptat takto. Děkuji za odpověď
- Dobrý den,prosím mohu se zeptat,jestli je možné chytit nějakého bacila do krku od partnera,který si nečisté zuby?děkuji předem za odpověď
- Dobrý den, mám problém s pupíkem, vytváří se mi v něm zapáchající "tekutina" myslela jsem, že je to z potu, ale děje se to i v klidu. Mám strach co to může být a stydím se za to
- Otec má narazenou ruku můžu použít Aulin gel,když pravidelne bere tyhle léky (Eliquis,Nakom,Thiamin,Dekapine Chrono,Acidum folicum,Lokrem,Sortis).Předem děkuji za odpověď.
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: