Dobrý den, mám covid (pozitivní antigen a všechny příznaky) a chtěl bych zajít na PCR test. Můj praktický lékař mi ale nejdříve vystavil neplatnou žádanku a teď mě kompletně ignoruje. Víte prosím o jiné možnosti jak získat žádanku na PCR test? Nemohl by mi ji prosím vystavit některý z praktických lékářu na tomhle portálu? Moc krát děkuji, s pozdravem
Dobrý den. Možná se tolik nestalo. Pokud máte Ag test pozitivní a také příznaky, zůstaňte minimálně 7 dní doma (PN Vám vystaví praktický lékař). Lehké příznaky můžete léčit dostupnými léky. Myslím, že není nutné potvrzovat potvrzené. I Ag test je přesný a pro domácí účely samotestování velmi vhodný.
S pozdravem
S pozdravem