Dobrý den.Kolik stojí vyšetření zraku? Nebo je to zaplcený pojišťovnou?
Dobrý den.Kolik stojí vyšetření zraku? Nebo je to zaplcený pojišťovnou?
vyšetření zraku je plně hrazeno z veřejného zdravotního pojištění, některá, především moderní zobrazovací vyšetřovací metody sítnice nebo zrakového nervu však už hrazené nejsou a hradit si je tak musí pacient v plné výši sám.
Přeji hezký den.
Přeji hezký den.
Boli mi zada hodně mate na me čas
Dobrý den, běžné oční vyšetření je hrazeno zdravotními pojišťovnami. Některá pracoviště nebo lékaři však nemusí mít smlouvu zrovna s Vaší zdravotní pojišťovnou, takže při objednání je třeba se zeptat. Dále jsou vyšetření, která Vám dnes již běžně většina ordinací nabídne (typicky OCT) a která nejsou hrazena žádnou zdravotní pojišťovnou.
Dobrý den, běžné vyšetření zraku je hrazeno zdravotními pojišťovnami na pracovištích, které mají s těmito zdravotními pojišťovnami smlouvu.
Některá speciální vyšetření zdravotními pojišťovnami hrazená nejsou, na tato by Vás mělo zdravotnické zařízení, kde budete vyšetřen/a, předem upozornit.
Obdobné otázky
- Dobrý den,najdu nějakého psychiatra z Brna kde léčbu hradí Revirní bratrská pojistovna?
- Dobrý den,mám sestru které bych ráda pomohla.Je náladová, cokoliv malého ji dokáže vytočit,došlo to až tak daleko že když vybuchne dokáže sama sebe poškozovat.Všeho si je po chvíli vědoma a slibuje že se to už nebude opakovat a vyhledá si pomoc.Bohužel se tak nestalo.Prosím vás jak ji přimět ať se jde…
- Dobrý den, potřebovala bych poradit. Před měsícem jsem si nechala píchnout piercing do nosu a po 14 dnech se mi nad vpichem objevil krvavý puchýřek, ze kterého neteče hnis, ani nic podobného. Nebolí. Můžete prosím poradit co s tím? Jestli něcím mazat, nebo někam na kožní? Děkuji
- Dobrý den,chtěla bych se zeptat,zda je nějaká šance napravit můj problém.Zhruba před rokem jsem se začala aktivně věnovat fitness a někdy v polovině roku,kdy svaly začaly růst,jsem přišla na to,že mám totálně křivé lopatky z toho,že jsem celý život nosila kabelku na pravém rameni,tudíž jí mám jakoby…
- Dobrý den,chtěla jsem se informovat mám problémy intimního rázu.Pálí a bolí mě uvnitř pochvy mohla by to být kvasinkiová infekce děkuji za odpověd
- M,ám asi půl roku poruchu erekce(vůbec nic,nebo mi stopoří jen minimálně.) Dá se tato porucha ještě léčit,jemi 69 let. Děkuji zdvořile za odpověď
- Chtěla jsem se zeptat zda bych mohla u vás podstoupit rekonstrukci prsou jedno mám a druhé je po mastektomii . A zda by mohla být operace bez krevní transfúze? Děkuji za pochopení S pozdravem Jana
- Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jestli mám nárok na komplexní lázeňskou léčbu.5.2.2016 po posterolaterální dekompresi L3-L5 vpravo+sublaminárně vlevo,pro stenozu spin. kanálu. Dále osteochondrosa C3-7 s maximem C5-7,drobná retrolistesa C3 adorsální ploché spondylofyty C5-6 částečně zužuji přední likvorové…
- Zvoní mi v uších, mám závratě. Když ulehnu, dřevěni mi nohy od kolen dolu s pocitem chladu a jsou neklidné, neklid v hlavě, zejména když se ochlazuje nebo se má ochladit počasí. Tomáš
- Dobrý den, už cca 2. rokem mě trápí velká únava a občasné bolesti hlavy. Byl sem na vyšetření u praktického lékaře, ale po vyšetření a odebrání vzorků krve, kdy všechno bylo v pořádku, se kromě předepsání aulinu můj problém nikam neposunul. Změnil sem stravování, přidal pohybové aktivity a snažím se…
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: