Dobrý den, když se vymočím tak mi potom ukápne kapka moči do trenek. Už je to pět měsíce a já se strašně bojím, že to je něco vážného... Je mi 15 let a ještě jsem to nikomu neřekl.
Asi se o nic vážného nejedna ale raději se poraďte s mamkou či Vaši dětskou lékařkou
Obdobné otázky
- Dobrý den, 3 měsíce mám opalovatelny zanet močového měchýře, jsem už nestastna. Gynekologem mi byl proveden ster a cytologie na E coli, pneumonia pozitivní, beru ATB zinnat už týden ale vždy po wc mám paleni. Už nevím co mám dělat. Děkuju za odpověď
- Dobrý den, chtěl bych se zeptat, co pro mě znamenají výsledky z vyšetření moči (sběr za 24 h). S_K_ISEDIL 3,6 mmol/l; DU_CRE_AS 4,2 mmol/24hod; PT (KIND)_CLRCREA_EQ1 0,72 ml/s; PT (KIDN)_CLCCREA_EQ1 0,51 ml/s/1,73m2, ostatní hodnoty "v pořádku". Re: erytrocyturie, leukocyturie. Léčím se s ICHS, DM na…
- Dobrý den, přijímáte prosím nové pacienty a je nutné mít kartu od předchozího ortopeda? Děkuji
- Dobrý den, před pár dny jsem byla s bolestí stoličky u stomatologa. Paní zubařka mi zub vyvrtala a vložila léčivou,, vložku " jak se tomu říká, s tím , ze tam nějakou dobu bude a pak se odstraní a dodělá korunka. No k dotazu.. asi 3 dny po vrtání se mi za zubem udělala bílá skvrna na dásni, nijak to…
- Potřebuji udělat umělý chrup, kolik zaplatim za cely ? S ke kterému zubaři bych mohla jit, žádného totiž nemám. Dekuji Jana
- Dobrý den, je možné aby mi zubní lékař nechal tzv. "cementovou" výplň, tak ji nazval můj zubní lékař dva měsíce v zubě. Děkuji za odpověď. Martina
- Dobry den můžou se kombinovat léky Aerius 5 mg a Rosucard 10mg dekuji
- Dobrý den mám dotaz našli my cystu na vaječníku 30 milimetrů a mám jít na operaci a docela se bojím že už nikdy nebudu mít děti snažím se už 10 let a pořád to nejde a jsem ztoho nešťastná tak nevím co mám dělat děkuji za odpověď
- Dobrý den,již delší dobu pociťuji bolest,bolest v podbřišku a pálení při styku a po styku. Byla jsem kvůli těmto problémům u gynekologa,který mi dělal cytologii a stěry,ale výsledky budu znát za necelé tři týdny. Trápí mě i pálení při močení,dostala jsem od gynekologa antibiotika s tím,že mám zánět močových…
- Dobrý den. Ráno jsem se vzbudila měla jsem nafoukly nos, takovou bambuli . Teď odpoledne když si sahnu na jednu tvar tak mě bolí. Když si na ni zatlacim jakoby na kost. Mám nateklou i uzlinu u čelisti jakoby. Nekaslu, nemám rýmu a teplota 37. Nevíte prosím jak léčit? Minule se mi na pohotovosti vysmali…
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: