Dobrý den, jsem 6+5 TT po ivf a na ultrazvuku nebylo vidět srdíčko, velikost plodu odpovídá, chci se zeptat, jestli je ještě šance. Můj doktor to moc dobře nevidí, chci se zeptat i na jiný názor. Předem děkuji za odpověď.
Důvodů může být spousta. Neznám váš věk, váhu, fyzické cvičení, léky, jiné choroby, nezjištěné hormonalní poruchy ( třeba i štít. žláza ). Nutno probrat s gynekologem. Můžete zkusit užívat třeba Natifem ( na podporu prav. ovulace a tím i memstruace ). K. Inkov
Obdobné otázky
- Dobrý den, bratr je po operaci mozku - gliob., Je to rok a půl , asi půl roku je velmi hlučný, Není v trvalé péči neurologa, potřebovali bychom konzultaci specialisty na užívání léků, které mu od operace nikdo neměnil, ani spádový neurolog.Nevíme, kde bychom se mohli obrátit. Děkuji,
- Dobrý den ,chtěl bych se zeptat je někde možnost kde je možné bezbolestné ošetření zubů ? Mám z toho obrovský strach , že to bude bolet a já to nevydržím. Děkuji za odpověď.
- Dobrý den, jsem v 6+5 TT po ivf a na ultrazvuku nebyla vidět srdíčko, velikost odpovídá. Je ještě šance, že se rozběhne? Můj doktor mě objednal za pět dní, ale moc tomu nevěří. Chci se zeptat i na jiný názor?
- Dobrý den,od jara se potýkam se zdrav.problémy...žaludek a obtíže s tím spojené..před dvěma lety mi dignostikovali chronickou gastrititdu...jakmile mám nějaké psych.vypětí...potíže se vrací,mám obavy ,zda se nejdná o rakovinu,večer s obavami usínám,a ráno se s nimi probouzím..myslím na nejhorší,nevím…
- proč je v téhle době tak velký problém najít zubaře
- Dobrý deň, chcela by som sa opýtať na menzes. Je veľmi ovplyvniteľný? Od kedy som bola malá, tak som s ním nemala nikdy problém ale od asi polovice tohto roka, mi nebýva vôbec dobre. Popravde, trochu umieram vždy, keď ho dostanem a je aj veľmi silný. Predtým to však tak nebývalo. Môže to byť stresom…
- Dobrý den, jsem 3 měsíce po ASK kolene, kde mi byl vykonán zákrok shrinkage parc.ruptury LCA. Hybnost a propnutí je OK, ale stále mi bolí vnější strana kolene a chůze z kopce a ze schodů. Je tento stav normální? Děkuji
- Boli me kycelni kloub na leve strane a cela noha obcas pali hlavne v noci
- Prosím, je možné, aby na zánět dutin ,pediatr doporucil 6-ti letému dítěti Nurofen grip tablety s pseudoefedrinem ,který je volně prodejný?
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: