Dobrý den, jsem 2 mesice po operaci kolena vypotku. Vycistili mi koleno,vzali ještě něco,naky vzorek. Furt mě bolelo koleno,tak podle krve mi zjistili chlamydii,dostala sem antibiotika Klacid na 7 dní. Už sem je dobrala a furt me na dotyk bolí koleno,píchá mě v něm, pálí. A včera sem šla z obchodu,kruplo mi v kolenu a nemohla sem udělat krok a ode dneska mě bolí stehna,jak kdybych dělala dřepy celý den. Myslite,že furt mám chlamydii? Dekuji
Dobrý den, je nutná kontrola a přehodnotit diagnostické závěry. Pokud byla určena chlamydiová infekce jako příčina potíží s kolenem - pak se volí atb léčba - ale delší dobu. Je to proto, že chlamydie je také zvláštní druh mikroorganismu s delší léčba je podmínkou, aby se infekce neopakovala. Třeba u streptokoka v krku je možné mít atb léčbu "jen" 10 dní.
S pozdravem
S pozdravem
Obdobné otázky
- Dobrý den, kde prosím zjistím, zda mám ADHD? Řekne mi to doktor, psycholog? Je mi 35. Děkuji.
- Dobrý večer ,prosímAURORIX MI NEPOMÁHÁ JDE NAHRADIT LYRICOU?
- Dobrý den ,chtěla bych vás moc poprosit o radu.Bydlím momentálně mimo ČR a je to asi 3 roky co jsem po bandáži žaludku kterou mi dělali v ČR a momentálně mě trápí bolest na pravé straně jako by pod prsy a do boku ale bolí to jen když delší dobu nejím což nechápu. Dám si klasicky oběd, je to 2-3 hodiny…
- Beru antibiotika Amoksiklav na sedm dní. Čtvrtý den užívání mne stále bolí v krku. Můžu antibiotika kombinovat s pastilkami na bolest v krku Tantum Verde? Děkuji za odpověď. Zdena z Brna.
- Dobrý den, jak moc může být škodlivé, pokud žena(42 let) za den zkonzumuje (vyžvýká) až 8 balíčků žvýkaček bez cukru? Dlouhodobě. Předem děkuji za odpověď. I. Ř.
- Dobrý večer rád bych se zeptal Poslední dobou mam návaly horka do obličeje a krku, otéká mi obličej a mívam silné bolesti hlavy Všiml jsem si že kůži na pleti a vlasy mivam suché Co by to tak mohlo být děkuji
- Dobrý den, v březnu 2020 jsem prodělal běžnou virózu provázenou kašlem,rýmou a teplotou cca37,5. To jsem celkem dobře vyléčil a na doporučení zaměstnavatele jsem to nahlasil na hygienu kvůli kovidu. Test prý nebylo potřeba dělat. Od té doby se mi opakovaně vrací takový tvrdý půduškový kašel, přestože…
- Dobrý den, občas se mi na rukou objevují malé (max. 1 cm) žluté fleky. Vždy ale pouze jeden flek a po cca dvou dnech zmizí. U lékaře jsem byl na krvi, protože mě píchalo v pravém podžebří, tak mi byl udělán rozbor z krve. A paní doktorka mi řekla, že mám tučné játra, ale nic jiného nenašla. Souvisí tyto…
- Dobrý den.Už asi mĕsíc mĕ trápí bolest nad levým prsem.Na jednom místĕ i na dotek.Při nádechu i výdechu to také dost bolí.Myslím si,že to bude od páteře neboť trpím na bolesti zadové,ale dost mĕ polekalo,že to začlo bolet i ve předu hned u klíční kosti což je dost blízko u srdce.Dĕkuji za odpovĕď.
- Dobrý den, asi před týdnem se mi na jazyku udělal flek, který se stále rozšiřuje, cítím nějaká ložiska při polykání. Jsem občasná kuřačka. Jazyk nekrvácí. Máte nějaké tušení, co to může být? Mohu s tímto problémem zajít na ORL?
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: