Dobrý den, již před nějakou dobou jsem se léčila na psychiatrii z důvodu depresí a úzkosti, které vznikly jako reakce na smrt mé maminky. Už jsou to tři roky (dnes je mi 19 let). Nebyla jsem spokojená se svou psychiatričkou a ani s psycholožkou, takže si má hlava utvořila názor, že jsem v pořádku a přestala jsem je navštěvovat. Bohužel se mi stav opět vrací. Jenže se bojím, že mé problémy vlastně žádnými problémy nejsou a že se mi ani nepodaří žádného lékaře sehnat. Vím, že psychiatři jsou vytížení (kor tady v Ostravě) a mají na starosti důležitější případy, než jsem já. Mohli byste mi prosím poradit, jak sehnat psychiatra, který se mi bude skutečně věnovat a nebude u něj čekací lhůta několik měsíců? Předem děkuji za odpověď,

1 odpověď

Dobrý den, myslím, že by jste potřebovala spíše psychoterapeuta. Zkuste v Ostravě zkontaktovat třeba PhDr.Jana Svobodu, učí na Pedagogické fakultě nebo PhDr.Danu Matýskovou, tak je v Poradně. Oni Vám určitě někoho doporučí. Držím moc palce. MUDr.Dutková Andrea

Získejte odpověď díky online konzultaci

Potřebujete radu odborníka? Rezervujte si online konzultaci: všechny odpovědi obdržíte z pohodlí domova.