Dobrý den,již od 13 let se mi objevují vyrážky ktere svedi a pali,jsou nafoukle,pri skrabani se spoji v jeden velky flek,nekdy mi byva i nevolno. Objevuji se pri fyzické i psychické námaze,při nízkých teplotách venku,v létě z přechodu do chladné místnosti nebo pri plavání v bazénu. Po cca hodine klidu vyrazky zmizi. U doktora jsem byla jen jednou na kožnim,kde mi paní doktorka řekla,že mi nemůže pomoct,dokud ty pupinky neuvidí. V lékárně jsem si zakoupila analergin,který pomůže jen trochu,tim ze ty pupinky nesvedi a nejsou natekle,jen se objevi cervene ploche flicky. Posledni dobou pozoruji,ze pri delším smíchu se zacnu dusit,a dalsi cca hodinu me neco porad nuti kaslat. Prosim o radu jak se tato asi alergie leci. Dekuji
Může se jednat o chladovou kopřivku.
Je třeba alergolog. vyš.- dle labor. výsl. ev. návrh léčby nebo zmírnění projevů.
Obdobné otázky
- Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jestli se rakovina konecniku nebo jiná onemocnění se projevují jako dvě symetrické podkožní podlouhlé válcovitého bulky bolestivé na dotek. Děkuji za odpověď a přeji hezký den.
- Dobrý den, můj dotaz se netýká konkrétně mě, ale ohledně ženy ve věku 50ti let. Už 3 měsíce ji trápí kašel (znějící jako suchý kašel), díky kterému nemůže ani spát, protože ji budí i v noci. Při tomto kašli se jí stává, že nemůže ani dýchat nebo se pořádně nadechnout. Obvodní lékař jí dal už dvoje antibiotika…
- Dobrý den, u syna ve školce řádí neštovice, za 14 dní jedeme k moři, dá se nějak předem zjistit z krve zda je v sobě má nebo ne??? Moc děkuji za odpověď
- Může partner i po rozchodu změnit názor? Chtít vše napravit?
- poprosim:po podchladeni krcnej chrbtice ma seklo.pomohli mi obstreky a lieky ale palenie a stipanie v tejto oblasti zostalo s prechadza do ruk a hlavy.Na rtg.nic zvlastne mierna lordoza a chondroza.mam nastupit na rehabilitacie.otazka znie ci nie je lepsie najprv navstivit neurologa kedze doyetaz to…
- Dobrý den, včera jsem byl na tetování a dnes jsem dostal předepsané antibiotika Cotrimoxazol AL forte a zapomněl jsem se o tetování zmínit lékaři. Mohou mít tato antibiotika případně špatný vliv na hojení tetovani? Děkuji.
- Dobrý den, může se silným mechanickým zatlačením prstu do ušního boltce porušit nějaká část vnitřního ucha (např. nějaké kůstky), respektive způsobit chronické zaléhání a odléhání ucha? Děkuji LD
- Dobrý den, syn nyní 4 roky ... už od jeho 2let trpí na bolesti nožiček..spíše teda levé.Lýtko,nárt,podkolení jamka..která občas zarudne,zvýší se mu občas i teplota. má nožičky jakoby v křeči.. Je to časté...tak ob den, někdy každý den.. ráno,přes den,v noci... nemá to žádný vliv.. ani pohyb na to…
- Mám počítat s dlouhým časovým rozmezím? Ještě ten den mě napsal,že je mu to také moc líto a že by si chtěl ještě promluvit. To v předchozích vztazích nikdy neudělal.
- Dobrý den, chtěl jsem se vás zeptat, zda to co se nám v noci zdá může souviset s tím na co myslíme nebo se dokonce stát skutečností? Nedávno se mi zdálo, že mám rakovinu a jak se léčím. V dobu jsem si hledal příznaky nemocí a bál jsem se, že mám rakovinu... Může to s tím nějak souviset nebo se můžou…
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: